امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه 279 |

سلام..
آگهی
(28-11-2015، 16:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بجا این چرت و پرتا بیاین به من کمک کنید ._.
باس ی مقاله نرجمه کنم ..

فينگيليشه؟:|

انگلیسیه ..
فینگلیش بود ب نظرت خودم نمیتونستم بنویسم ؟
زبانم خوبه ولی حوصله ندارم !
اُه اُه-_-
چرا|:
يه تيكه بفرست ببينم چيزي ميفهمم

(28-11-2015، 16:13)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:08)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا من از این به بعد در مورد شخصی به نام شوهر بحث نمیکنم :|
مجردم هستم :|

قصد ادامه تحصيلم داري لابد ؟:|
بلا به دور|:
فعلا بپيچ برو من باد ميشم ميرم تو موهات علي عظيميو گوش كن باحاله._.

سر کلاس تئاتر گفتم من صدام خوبه بعد یادته عرفانو خوندم :|
معلمه شروع کرد گفت جوونا یما اهنگای هنری گوش نمیدن بعد این اهنگه که تو میگیو گذاشت :|

امكان نداره!
A case that goes to trial will be heard by a judge in a bench trial, or by a judge and jury in a jury trial. In a jury trial, the judge decides the law while the jury decides the facts
بیا این ی تیکش ..
یک مورد است که به دادگاه می رود خواهد شد توسط یک قاضی در برگزاری دادگاه شنیده می شود، و یا توسط یک قاضی و هیئت منصفه در دادگاه هیئت منصفه. در هیئت منصفه، قاضی تصمیم می گیرد در حالی که قانون هیئت منصفه تصمیم می گیرد حقایق

درست است عایا؟|:
+
سلام(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گفتگوی آزاد نسخه 279 | 147
(28-11-2015، 18:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 17:45)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزامـ :*

Salam azizeshan:|
خوبي؟

سلامـ ..مرسی توپم ^_^ !

تو خوبی؟

(28-11-2015، 18:03)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 17:45)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزامـ :*

عه مهری ^.^
سلام|:

عع عشقولیم ^.^

علیک |:

(28-11-2015، 18:07)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم -__-

جیگر طلامــ :*
گوگل چیزخوبه هاD:*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=237767&page=77

جدا بخواد سوالای منو ج نده بنش میکنم  cof

(28-11-2015، 18:32)ЯΣΨΗΛΝЕH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:14)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فينگيليشه؟:|

انگلیسیه ..
اُه اُه-_-
چرا|:

(28-11-2015، 16:13)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قصد ادامه تحصيلم داري لابد ؟:|
بلا به دور|:
فعلا بپيچ برو من باد ميشم ميرم تو موهات علي عظيميو گوش كن باحاله._.

معلمه شروع کرد گفت جوونا یما اهنگای هنری گوش نمیدن بعد این اهنگه که تو میگیو گذاشت :|

امكان نداره!
A case that goes to trial will be heard by a judge in a bench trial, or by a judge and jury in a jury trial. In a jury trial, the judge decides the law while the jury decides the facts
بیا این ی تیکش ..
یک مورد است که به دادگاه می رود خواهد شد توسط یک قاضی در برگزاری دادگاه شنیده می شود، و یا توسط یک قاضی و هیئت منصفه در دادگاه هیئت منصفه. در هیئت منصفه، قاضی تصمیم می گیرد در حالی که قانون هیئت منصفه تصمیم می گیرد حقایق

درست است عایا؟|:
+
سلام(:
همه واس ما مترجم شدن :||
با گوگل ترجمه ک همه بلدن کار کنن ..
ترجمه کردم تموم شد رف ._.
 سپاس شده توسط ЯΣΨΗΛΝЕH ، Faust
(28-11-2015، 18:37)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 18:32)ЯΣΨΗΛΝЕH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2015، 16:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگلیسیه ..
اُه اُه-_-
چرا|:

امكان نداره!
بیا این ی تیکش ..

درست است عایا؟|:
+
سلام(:

میبینی چ تنبلن؟  ._.
سوالات باحال بود ؛|
 سپاس شده توسط ЯΣΨΗΛΝЕH
(28-11-2015، 18:37)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگلیسیه ..
اُه اُه-_-
چرا|:

امكان نداره!
بیا این ی تیکش ..

درست است عایا؟|:
+
سلام(:
یس گوگل چیزخوبیست|:
 سپاس شده توسط Berserk
شهر همچنان ارام است ..:|

سلامـ ..
 سپاس شده توسط Berserk
عع اهورا اومدی ..عنوانمو ویرایش کُن جای پوکر علامت تعجب بذار .-.* !
کسی هست ؟ منو هیچ کس درک نمیکنه اقا هیچ کس انلاین نیست Huh Huh Huh Huh crying crying crying crying crying crying crying
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان