امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه 279 |

(25-11-2015، 20:30)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:27)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام از نحوه ی سپاس جمع کردن امید استفاده کنم |:
بارساییا بسپاسن بینیم کیا بارسایین

من تو امتحان قران تقلب میکنم تو توی گفتگو

تقلب نبود یه تقلید لپی بود |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘
| گفتگوی آزاد نسخه 279 | 93

آگهی
(25-11-2015، 20:30)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:27)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام از نحوه ی سپاس جمع کردن امید استفاده کنم |:
بارساییا بسپاسن بینیم کیا بارسایین

من تو امتحان قران تقلب میکنم تو توی گفتگو

نظرت راجع به کپی پیست از تو کتاب درس دفاعی چیه ؟ Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(25-11-2015، 20:29)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:26)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:23)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:20)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:20)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علکه سلام خال بزغاله!. ^ .
سلام مروا ^__^

سلام درسا(((:
چطوری؟
رعالی سوراخ:V
اولیش تو ده دقیقه اول بود:C
زندگی بی رعال خر است :|
کثافت چیز چیز :|
اخیش -_-
زندگی بی فوتبال عشق است^__^
**** .__.
ولی ایراد نداره رعال 52 بازی اشتباه نکنم تو اون وزرشگاه از 70 تا برده!!×__×
من از روی رنگ پرسپولیسی شدم جون به نظرم قرمز جذابه :|
از رعالم همین طوری خوشم میومد :|
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(25-11-2015، 20:29)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:23)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:23)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:19)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی از غرب
شما ؟

فرناز هستم :|
از ايالات متحده ي آمريكا :|
كمي بيشتر از خود بگو !
بچه ها منو جانی صدا میزنن |:
کجای آمریکا |:

ای دهنت سرویس فامیلیت (سینز) هست

(25-11-2015، 20:23)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:22)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی اَم رئالی  اند پرسپولیس

وای چه خوب ^__^

تو هم اینطوریی؟
بلی :|

درود بر تو انسان با شخصیت ناشناس
(25-11-2015، 20:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:28)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:27)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:24)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:20)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مروا (:
خوبي؟
سلام فرناز از مروا به فرناز :
Heart  تولدت مبروک:>>> و میمون  Heart
+
همه برن تبریک بگن>_<
( نه که خودمم گفتم*._.)

من تولدم بيستو پنج ديه :|
پس اونی که نسیم گذاشته کیه؟:"|||

(25-11-2015، 20:28)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:27)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:24)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مروا (:
خوبي؟
سلام فرناز از مروا به فرناز :
Heart  تولدت مبروک:>>> و میمون  Heart
+
همه برن تبریک بگن>_<
( نه که خودمم گفتم*._.)

من تولدم بيستو پنج ديه :|
پس اونی که نسیم گذاشته کیه؟:"|||

مروا تولد اینهـ ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=17670

اشتباه گرفتی-_-
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(25-11-2015، 20:32)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:28)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:23)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:23)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرناز هستم :|
از ايالات متحده ي آمريكا :|
كمي بيشتر از خود بگو !
بچه ها منو جانی صدا میزنن |:
کجای آمریکا |:

ای دهنت سرویس فامیلیت (سینز) هست

(25-11-2015، 20:23)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:22)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی اَم رئالی  اند پرسپولیس

وای چه خوب ^__^

تو هم اینطوریی؟

خودم هستم 25r30

درود استاد ..شما الگوی من هستید 
من فیلماتونو دنبال میکنم

خوشحالم که با طرفدارام دارم حرف میزنم
فیلم جدیدم از هفته پیش در تمام رسانه های معتبر منتشر شد می توانید نگا کنین
اگر بدخواهی هم دارین به تیم بر--زرز بسپارید |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(25-11-2015، 20:32)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:29)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:26)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:23)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:20)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مروا ^__^

سلام درسا(((:
چطوری؟
رعالی سوراخ:V
اولیش تو ده دقیقه اول بود:C
زندگی بی رعال خر است :|
کثافت چیز چیز :|
اخیش -_-
زندگی بی فوتبال عشق است^__^
**** .__.
ولی ایراد نداره رعال 52 بازی اشتباه نکنم تو اون وزرشگاه از 70 تا برده!!×__×
من از روی رنگ پرسپولیسی شدم جون به نظرم قرمز جذابه :|
از رعالم همین طوری خوشم میومد :|
+---(..)---+
منم اینجوری از استقلال خوشم اومده^__^ :>>
(25-11-2015، 20:31)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:29)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:26)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:25)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-11-2015، 20:21)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش گلم چطوری ؟
فداتم مشتی

ناموسا خوشحالم بات حرف میزنم

تلگرام داری؟

اگه داری شماره رو رد کن پ.خ

من با ایدی بیشتر حال میکنم مشتی
@Aidenpearce
ایدیمیه
مگه تلگرام جای حال کردنه مسلمان؟؟

اعتماد نداری؟

مشتی به کسی شماره نمیدم چون مال یکی از فامیلامونه
دو سه بار به صمیمیا این کارو کردم به ضررم شد

قبول دارم 

بعضیا خیلی لا****
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
من از بچگیم عموم اینام منو به استقلالی بودن تشویق میکردن داییام به پرسپولیسی بودن..
چون عموهام 5 تا بودن داییام 2 تا شدم استقلالی
✘ JOKER ✘

سلام.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان