19-11-2015، 22:08
دوستان مواظب همه حرفاتون باشین...پلیس فتا
|
| گفتگوی آزاد نسخه 279 | |
||||||||||||||||||||||||||||||||
19-11-2015، 22:08
دوستان مواظب همه حرفاتون باشین...پلیس فتا
19-11-2015، 22:10
(19-11-2015، 22:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو پسری داری اینارو میگی ! ما اگه بخوایم لذت ببریم هیچ پسری نمیاد بگیرتمون شما پسرا اون وقت دنبال یه دختری میگردین که افتاب و مهتاب ندیده باشنش-_-
19-11-2015، 22:14
(19-11-2015، 22:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اخه این بار برخلاف همیشه ک خوشحال بود دوستام میگفتن ک هلیا اصن لبخند نزد و فقط با تعجب نگات میکرد.....اخه همیشه میخندید....ولی دیروز من خیلی ناراحتش کردم...حتی وقتی کلاس تموم شد از کنارش انقد سریع رد شدم ک حتی نگاهش هم نکنم....ولی دوستام تموم رفتاراشو زیر نظر داشتن.....هر موقع دبیر میگه خانم بهزادی نیشش باز میشه...حتی دیشب ک دبیرم اسممو گف همه دوستام نگاهش میکردن ک حسین چجوری نگام میکنه....ولی این بدبخت بازم انتظار داشت جواب لبخندشو بدم....من عین احمقا بهش چش غره رفتم.......من خیلی بیشعورم....تایید کن ک من بیشعورم....
19-11-2015، 22:15
(19-11-2015، 22:10)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من ب عنوان ی پسر برام مهم نی افتاب مهتاب ندیده باشه یا باشه .. مهم اینه دوسش داشته باشم..ا حالا با هرچن نفر ک بوده .. ادم نباس گذشته طرفو تجزیه تحلیل کنه .. اره همونجور ک من دنبال ازادی و حالمم باس برا دخترام ازادی باشه و من اینو قبول دارم .. اگرچه الان تو تهران دخترا همه ب اندازه پسرا یا شایدم بیشتر ازادن !
19-11-2015، 22:17
(19-11-2015، 22:14)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جسارتا باس اینو بگم چون یه واقعیته: اگه کسی ک دوستت داره رو اذیت کنی از سگ کمتری (: ببخش ک اینو میگم .. ولی تو واقعا داری اشتباه میکنی .. هیچوخت قلب ی مردو نشکن .. اون بعد تو نابود میشه (: مردا مثه دخترا نیستن .. نمیتونن چندبار عاشق بشن !
19-11-2015، 22:17
(19-11-2015، 22:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه ازادی بود خوب بود ما تو مدرسمون معاینه میکنن کسی **** نداشته باشه اخراجش میکنن به این میگن ازادی؟
19-11-2015، 22:21
الان اهور دقیقا داری این دختر وای لذت از دنیا نصیحت میکنی چون شب جمعست؟ :|||||
:v
19-11-2015، 22:21
(19-11-2015، 22:17)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. راس میگی...قول میدم 4 شنبه از دلش درارم.....اخیش خیالم راحت شد......پس هنوزم دوسم داره...
19-11-2015، 22:35
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
exanimate ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. omidcr7 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ЯΣΨΗΛΝЕH به به رزی خانم هم که اینجاست درود
19-11-2015، 22:37
(19-11-2015، 22:34)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دو هفتست میخوام برم مامانو ببینم حسش نی .. اوکی ی خاکی ب سرم میریزم .. فعلا
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|