امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه 279 |

دوستان مواظب همه حرفاتون باشین...پلیس فتا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی
(19-11-2015، 22:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:02)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی به ما میگن تو دینی از راه راست منحرف نشوید
ولی نمی دونم خدایی من چرا نیروی جاذبه میاد سراغم
/:‌‌

راه راست کجا بود .. زندگیتو برای چی خراب کنی؟ واسه بهشت؟
مطمنی وجود داره ؟ اگه وجود نداشته باشه چی؟
اونوخت تو وختی همه داشتن حال میکردن بیکار بودی ..
ما فقط ی بار ب دنیا میایم دختر .. ازش لذت ببر !

تو پسری داری اینارو میگی !
ما اگه بخوایم لذت ببریم هیچ پسری نمیاد بگیرتمون
شما پسرا اون وقت دنبال یه دختری میگردین که افتاب و مهتاب ندیده باشنش-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گفتگوی آزاد نسخه 279 | 24
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، هلی
(19-11-2015، 22:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:05)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:58)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسینم الان داره مختو میزنه:V
تو چقد زود باوری ! برو سر خونه زندگیش  Big Grin 
+
علی دور و نزدیک نداره میخوای ب*نی یا نه ؟ :V
خو تک خور یکی از اون سه تا رو هم واس من بیار
ترجیحا 85 باشه .___.

ن باو.....انقد پسر ماهیه...هنوزم از دیشب عذاب وجدان دارم.....راسی ی سوال پسرونه بپرسم راسشو میگو.....فقط انقدو در جریان باش ک حسین بچه مثبتی تا حدودی شیطنت...خرخون....خوشتیپ....ساکت....و اینک من هر چقد درس میخونم فقط ب خاطر اینه ک ب حسین برسم...حالا بپرسم؟

بپرس من همیشه راست میگم (:
+
علی این رفیقات بچه مچن ب درد نمیخورن اصن ..
سالارو ببینن وا میرن
-_-

اگ ی دختر رو ک خیلی دوس داری و هر هفته 4 شنبه منتظری ک اونو ببینی بعدش طرف وقتی با ی لبخند وارد کلاس بشی بهت اخم کنه و اصن توجهی نکنه برخلاف همیشه....و تا ته کلاس هم منتظر ی نگاه از اون باشی و بهت محل نذاره برخلاف همیشه و اینکه هر  دفعه ک صداشو میشنوی بهش زل بزنی بازم اون نگات نکنه ازش بدت میاد ایا؟؟؟؟؟؟؟
از نگاه ی عاشق بگو....
هلی من بت ی جواب میدم و اینو تا اخر عمرت یادت نره ...یه عاشق همیشه عاشقه ! هیچوخت از عشقش متنفر نمیشه چون عاشقه !
حتی اگه عشقش لاشی ترین ادم دنیام باشه .. حتی اگه مزخرف باشه ..
عشق خیلی عمیقه کورت میکنه (: اگه این شرایطی ک میگی باشه پسره عذاب میکشه شاید ناراحت بشه ولی مطمن باش اگه دوستت داشته باشه هیچوخت نمیتونه این دوست داشتنو ترک کنه فقط شاید بتونه کمرنگ ترش کنه ..

اخه این بار برخلاف همیشه ک خوشحال بود دوستام میگفتن ک هلیا اصن لبخند نزد و فقط با تعجب نگات میکرد.....اخه همیشه میخندید....ولی دیروز من خیلی ناراحتش کردم...حتی وقتی کلاس تموم شد از کنارش انقد سریع رد شدم ک حتی نگاهش هم نکنم....ولی دوستام تموم رفتاراشو زیر نظر داشتن.....هر موقع دبیر میگه خانم بهزادی نیشش باز میشه...حتی دیشب ک دبیرم اسممو گف همه دوستام نگاهش میکردن ک حسین چجوری نگام میکنه....ولی این بدبخت بازم انتظار داشت جواب لبخندشو بدم....من عین احمقا بهش چش غره رفتم.......من خیلی بیشعورم....تایید کن ک من بیشعورم....
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Silver Sun
(19-11-2015، 22:10)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:02)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ب عنوان ی پسر برام مهم نی افتاب مهتاب ندیده باشه یا باشه ..
مهم اینه دوسش داشته باشم..ا حالا با هرچن نفر ک بوده .. ادم نباس گذشته طرفو تجزیه تحلیل کنه ..
اره همونجور ک من دنبال ازادی و حالمم باس برا دخترام ازادی باشه و من اینو قبول دارم .. اگرچه الان تو تهران دخترا همه ب اندازه پسرا یا شایدم بیشتر ازادن !
 سپاس شده توسط هلی ، Silver Sun
(19-11-2015، 22:14)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:05)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 21:58)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن باو.....انقد پسر ماهیه...هنوزم از دیشب عذاب وجدان دارم.....راسی ی سوال پسرونه بپرسم راسشو میگو.....فقط انقدو در جریان باش ک حسین بچه مثبتی تا حدودی شیطنت...خرخون....خوشتیپ....ساکت....و اینک من هر چقد درس میخونم فقط ب خاطر اینه ک ب حسین برسم...حالا بپرسم؟

بپرس من همیشه راست میگم (:
+
علی این رفیقات بچه مچن ب درد نمیخورن اصن ..
سالارو ببینن وا میرن
-_-

اگ ی دختر رو ک خیلی دوس داری و هر هفته 4 شنبه منتظری ک اونو ببینی بعدش طرف وقتی با ی لبخند وارد کلاس بشی بهت اخم کنه و اصن توجهی نکنه برخلاف همیشه....و تا ته کلاس هم منتظر ی نگاه از اون باشی و بهت محل نذاره برخلاف همیشه و اینکه هر  دفعه ک صداشو میشنوی بهش زل بزنی بازم اون نگات نکنه ازش بدت میاد ایا؟؟؟؟؟؟؟
از نگاه ی عاشق بگو....
هلی من بت ی جواب میدم و اینو تا اخر عمرت یادت نره ...یه عاشق همیشه عاشقه ! هیچوخت از عشقش متنفر نمیشه چون عاشقه !
حتی اگه عشقش لاشی ترین ادم دنیام باشه .. حتی اگه مزخرف باشه ..
عشق خیلی عمیقه کورت میکنه (: اگه این شرایطی ک میگی باشه پسره عذاب میکشه شاید ناراحت بشه ولی مطمن باش اگه دوستت داشته باشه هیچوخت نمیتونه این دوست داشتنو ترک کنه فقط شاید بتونه کمرنگ ترش کنه ..

اخه این بار برخلاف همیشه ک خوشحال بود دوستام میگفتن ک هلیا اصن لبخند نزد و فقط با تعجب نگات میکرد.....اخه همیشه میخندید....ولی دیروز من خیلی ناراحتش کردم...حتی وقتی کلاس تموم شد از کنارش انقد سریع رد شدم ک حتی نگاهش هم نکنم....ولی دوستام تموم رفتاراشو زیر نظر داشتن.....هر موقع دبیر میگه خانم بهزادی نیشش باز میشه...حتی دیشب ک دبیرم اسممو گف همه دوستام نگاهش میکردن ک حسین چجوری نگام میکنه....ولی این بدبخت بازم انتظار داشت جواب لبخندشو بدم....من عین احمقا بهش چش غره رفتم.......من خیلی بیشعورم....تایید کن ک من بیشعورم....
جسارتا باس اینو بگم چون یه واقعیته:
اگه کسی ک دوستت داره رو اذیت کنی از سگ کمتری (: ببخش ک اینو میگم .. ولی تو واقعا داری اشتباه میکنی  ..
هیچوخت قلب ی مردو نشکن .. اون بعد تو نابود میشه (: مردا مثه دخترا نیستن .. نمیتونن چندبار عاشق بشن !
 سپاس شده توسط هلی
(19-11-2015، 22:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:10)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم اینه دوسش داشته باشم..ا حالا با هرچن نفر ک بوده .. ادم نباس گذشته طرفو تجزیه تحلیل کنه ..
اره همونجور ک من دنبال ازادی و حالمم باس برا دخترام ازادی باشه و من اینو قبول دارم .. اگرچه الان تو تهران دخترا همه ب اندازه پسرا یا شایدم بیشتر ازادن !

اگه ازادی بود خوب بود
ما تو مدرسمون معاینه میکنن کسی **** نداشته باشه اخراجش میکنن به این میگن ازادی؟
| گفتگوی آزاد نسخه 279 | 24
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، هلی ، Son of anarchy
الان اهور دقیقا داری این دختر وای لذت از دنیا نصیحت میکنی چون شب جمعست؟ :|||||
:v
 سپاس شده توسط هلی ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Silver Sun ، امیر‌حسین
(19-11-2015، 22:17)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ازادی بود خوب بود
ما تو مدرسمون معاینه میکنن کسی **** نداشته باشه اخراجش میکنن به این میگن ازادی؟

راس میگی...قول میدم 4 شنبه از دلش درارم.....اخیش خیالم راحت شد......پس هنوزم دوسم داره...
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Silver Sun
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
exanimate ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
omidcr7 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ЯΣΨΗΛΝЕH

به به رزی خانم هم که اینجاست 

درود 
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Mason
(19-11-2015، 22:34)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:27)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:22)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:20)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. Chi ndashte bashn..?

+
Ahora :V
ko*kesh

akhe nmidn to in sen :|

شر نگو یزدید ..
تو 15 رواله تو 17 نی ؟ 
ادمشو پیدا نکردی ..
با این بخور بخورا الان سالار راضی نمیشه  Big Grin

(19-11-2015، 22:21)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اهور دقیقا داری این دختر وای لذت از دنیا نصیحت میکنی چون شب جمعست؟ :|||||
:v

ای ** کش :V
اه باوو چنگیز حالش خرابه بزا ببینیم امشب میتونیم یه مخ بزنیم یا نه  Big Grin
تو بیا تل ایدیت میزارم بات میگم چارتا چبزاس بیان بت پ بدن:|
85گرد سفت دست نخورده مدل 92ده تومن ی ساعت دور شهر.. :|
باوو مجازی ک نمیشه ..
واقعیشو دارم ..
امشبم حسش نبود وگرنه همین دختره ک باهاش رفته بودم بیرون راحت پا میداد ..
الان شوخی میکنم ..((:
سالار خستست خسته ..

(19-11-2015، 22:30)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:27)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 22:26)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ja* miznm ._.

بگو این جوشا از کجا میاد :V
عینکی هم ک هستی ..
+
هلی نگران نباش رواله دخی ..

کاری باری نیس؟
من باس برم میوه ای ک مامانم پوست کنده بخورم...خفم کرد ب مولا....
بعدشم یکم درس...بعدش لالا....س 4 صب اغاز درس...تا هفته اینده

برو بخور انرژی بگیری .. فعلا 

راسی بخور یادت نره...اگه تونستی قرص انتی هیستامین گیر بیار برا ابریزش بینی...لباس گرم بپوش و قرطی بازی در نیار تو این هوا....ی سرس ب مامانت هم بزنی بد نیس...بابای....
دو هفتست میخوام برم مامانو ببینم حسش نی ..
اوکی ی خاکی ب سرم میریزم ..
فعلا
 سپاس شده توسط Silver Sun ، هلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان