امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه 279 |

:| ..
 سپاس شده توسط esiesi
آگهی
(19-11-2015، 16:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع سلام غزل بابا:|
خوبي؟

هي دارم وسوسه ميشم اينستا بريزم:|
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(19-11-2015، 16:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 16:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبي؟

نه نه نه اصلا خوب نیستم >_<شنبه 3 تا امتحان دارم ، احسانم که فک کنم پشت کامپیوتر خوابش برده:| ، تا الانم فقد بلدم بگم " چیسس" به معنی " هی ، سلام " حتی نوشتنشم بلد نیستم:|||
 سپاس شده توسط esiesi
(19-11-2015، 16:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 16:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبي؟

نه نه نه اصلا خوب نیستم >_<شنبه 3 تا امتحان دارم ، احسانم که فک کنم پشت کامپیوتر خوابش برده:| ، تا الانم فقد بلدم بگم " چیسس" به معنی " هی ، سلام " حتی نوشتنشم بلد نیستم:|||
باشه باشه حالا جوش نزن._.
احسان صندلي داغ داره از اول تا اخريو ميخونه فك كنم|:
بشين درس بخون:|
الحق كه به مامانت رفتي:|
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(19-11-2015، 17:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 16:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبي؟

مامان من کیه ؟:|||||
درس .. حس درس خوندن ندارم ! علاقه ای هم ندارم پیش لب تاب بشینم اما نمیدونم هروقت میرم سراغ کتاب یه انرژی منُ میکشه به طرف لب تاب ! وقتی بیشتر از یه ساعت جلو لب تاب بشینم یه انرژی من و میکشونه به طرف کتاب :||||
(19-11-2015، 17:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 17:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبي؟

مامان من کیه ؟:|||||
درس .. حس درس خوندن ندارم ! علاقه ای هم ندارم پیش لب تاب بشینم اما نمیدونم هروقت میرم سراغ کتاب یه انرژی منُ میکشه به طرف لب تاب ! وقتی بیشتر از یه ساعت جلو لب تاب بشینم یه انرژی من و میکشونه به طرف کتاب :||||

بوته:|
يه پيشنهاد بهتر دارم بيا برا اردو ببرمت أمين آباد|:
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
غـزل ^-^

غـزل :|

غـزل >_<
 سپاس شده توسط esiesi
@esiesi
هنوز تگ ميشي؟
:|
(19-11-2015، 17:09)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غـزل ^-^

غـزل >_<

صنم O_o

صنم -_-

صنم *.*
(19-11-2015، 18:53)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2015، 17:09)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غـزل ^-^

غـزل >_<

صنم O_o

صنم -_-

صنم *.*

چ اسـم گـرآنـقـدری ^-^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان