12-11-2015، 21:26
8//////:
|
به امضای نفر قبلیت از ۱ تا ۱۰ چند میدی |
||||||||||||||
12-11-2015، 21:26
8//////:
12-11-2015، 21:31
(12-11-2015، 21:25)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :/ شاید مهربون باشم اما رو اکسو حساسم حواست باشه:97: درضمن چیزی دربارشون نمی دونی حرفای چرت نزن میری رو اعصابم.... من لج کنم لج میکنم آدم وحیوونم سرم نمیشه...
12-11-2015، 21:49
(12-11-2015، 21:31)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هی اولا به رفیق من دوما به اکسو توهین نکنا موضوع چیز دیگه ای چرا تو بحثای دیگه دخالت می کنی؟ :97:
(12-11-2015، 21:31)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برو باو هه ملت روانین ب خدا اکسو ب رخ من میکشه اصلا حواسم نی می خوای چی کار کنی اونوقت خخخخخ دختره جوگیر در ضمن اینجا بحـث راه ننداز خواهشا (12-11-2015، 21:49)آراگل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا جوگیرینا اه انگار من توهین کردم روانیا از امضا اینم خوشم نمیاد ....
12-11-2015، 21:53
(12-11-2015، 21:50)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حواست به خودت باشه اعصابتو ندارم ینی اعصاب بحث کردن با کسایی که لیاقت بحث کردن ندارن و اصن فهمشون درحدم نیس رو ندارم برو پی کارت (12-11-2015، 21:53)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کی ب کی داره میگه هه چی کار می خوای بکنی دقیقا من اعتراضی کردم ؟ چیزی گفتم ؟ تو جوگیری ب من چه من بحـث راه انداختم ؟ یکی از این مدیرا بیاد ب داد من برسه خواهشا دیگه هم جواب نمیدم احتمال بن شدن 100در100هستش خطریه کاری داری بفرما پی وی :/ همچنان .... دنت لاو اکسو :/
12-11-2015، 22:04
(12-11-2015، 21:55)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وای وای پاچه شلوارم شد شلوارک واه همچین میگه یکی بیاد به داد من برسه انگار که .......لااله الله نمردیمو معنی واقعی جوگیرم فهمیدیم
خدایا شفا :/
من چیزی نگفتم ک انگار من گفتم اکسو بده :/ خو من خوشم نمیاد زوره مگه ؟ خو جوگیرین دیه هم خودت هم اون دوستت بعدشم تازه اومدین فلشخور قوانینو بلد نیستین چت تو گفتگو آزاد ممنوع اسپم ممنوع دعوا نیز ممنوع
12-11-2015، 22:16
من هم نگفتم گفتین اکسو بده
گفتم اگه کسی به گروهی علاقه مند هس نباید اینطوری برخورد کنین با کمال عذر خواهی... شمام می تونستین به جمله ی بالای امضام نمره بدین چی کار به اونیکی جمله دارین من اونو برای اکسو الی ها گفتم نه برای شما ...
چه خبره ؟
دعوا هاتونو ببرید پ.خ . یاسی جان شما که عضو قدیمی هستی خودت رعایت کن . مجبور نیستی ادامه بدی کافیه گزارش بدی تا رسیدگی بشه گلم همچنین شما دوتا اکسو ال عزیز . قوانینو مطالعه کنید عزیزای دلم توهین هم نکنید . بچه که نیستید هی بهتون تذکر داد . دیگه ادامه ندید . - 10 | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|