14-09-2012، 15:53
دیگر کمتر اشک میریزم
دارم بزرگ میشوم
یاسنگ
خدا میداند...
دارم بزرگ میشوم
یاسنگ
خدا میداند...
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||
14-09-2012، 15:53
دیگر کمتر اشک میریزم
دارم بزرگ میشوم یاسنگ خدا میداند...
14-09-2012، 15:57
تمام خلوت من پر شد از بهانه تو نیامدی و به سر شد بهار قصه من هنوز خاطره ام با تو همچنان آبی است اگرچه رفته ای از خیال روشن من اگرچه به خواهش رویا رسیده ای اکنون اگرچه حد فاصله پیداست در این یلدا و در خزان واپسین احساس شکسته ای تو عهد وفاداری خود را همیشه در تپش لحظه های من هستی تویی که شبانه پنجره نگاهت را به روی چشمان بارانی ام بستی
دل نوشته از ارکیده
من با هزاران آرزو درکنار تو ماندم و تو در گوشم خیلی آرام گفتی همیشه میمانم کلبه ی رویاهایم را در میان بازوانت ساختم اما............. غافل از اینکه باد همیشه نسیم ملایم نیست گاهی طوفانی سهمگین ......... و تو را از من گرفت و حال من در مونده در کنار خرابه های رویاهایم زانو میزنم و فریاد میزنم مرا با خود ببر
14-09-2012، 16:00
برایـــ تو...
نمیدانمـــ چطور میـــگذرد...! اما برایـــ منــــ... انــــگار... خنجر بر گلویمـــ گذا شته انـــد... امــــا نمیبرنـــد
14-09-2012، 16:00
هیچ عذابـــی بالاتـــر از ایــن نیـسـت ،
كــه بــه كســی كـــه قســمـت تــو نیـــسـت ، "دل " ببنــدی ..!!!!
14-09-2012، 16:08
وقتـی یه زن ســیگار کشید یعنــی دیگه گریه جواب نمیده و وقتی مــردی اشک ریخت بدون کار از ســیگار گذشته...
14-09-2012، 16:13
حواسَتـْـ بــِہ دِلَـتــْ باشَـد
آטּ را هَر جایــے نَگُذار ... ایـטּ روزهـا دِلـْ را مـیدُزدَنـْد بَعد کــِہ بــِہ دَردِشاטּ نَخُوردے جاے صَنـْدوقِ پُسـتــْ آטּ را دَر سَطـْلِ آشـْغالـ میــے اَنـْدازَنـْد وَ تو خوبـْـ میدانــے دِلــے کــِہ الـْمثنــے شُد دیگر دلـْ نمــے شود
14-09-2012، 16:13
בروغـــ میگُفتـَטּ کہ "ـها" عَلامَتــ جَمعـ اωـتــ...
پَـωـــ چِرآ وَقتے تنــ + ـها را جَمعــ کَردَمــ... خودَمــ مانـבمــ وَ خودَمــ........
14-09-2012، 16:33
بعضی وقـــــتا
به بـــعــضـیـهـــا فــقـــط بایـــأ بـگی! من چــــشم میزارم! "تــــو" فــقــط گـــمـــشـــو!
14-09-2012، 16:56
[/size]
عــــــــــــزیزمـــــ
وقتــــــی ..... گنـــــــــــد زدیــــــــــ بــــــــــه زنــــــدگـــــــــی طـــرفــــــــــــ حــــــداقــــــل....... وقتـــــــ رفتـــــن اونــــــــ دهنتـــــــــــو ببنــــــد نگـــــــــــــو.. قسمــــتـــــــــ نشــــــــــد!
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |