امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -|

(06-11-2015، 15:11)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:08)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:03)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:01)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .. (((:

چطوری تو؟؟

خوبیی ؟

عالیم بالاخره اجازه دادن بیام فلش (مادر و پدرم ) |=

آره..
ا.. ❤
هاها.. چه خبرا؟
(((:
هیچ خبر |= نمیدونم الان فعالیت کنم ؟ برکنار میشم یا نمیشم ؟ :/ |=
((((:
فعالیت بکن..
نمیدونم.. ولی فعالیت کن..
اگرم قرار بیای و به فعالیتت ادامه بدی بگو..

آها .. به صابر پ.خ بدم بگم یا تو تاپیک نویسنده ها بگم ؟:|||
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی
he he he he :|

(:
 سپاس شده توسط Interstellar ، мoвιɴα т ، omidkaqaz
(06-11-2015، 15:14)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:11)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:08)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:03)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبیی ؟

عالیم بالاخره اجازه دادن بیام فلش (مادر و پدرم ) |=

آره..
ا.. ❤
هاها.. چه خبرا؟
(((:
هیچ خبر |= نمیدونم الان فعالیت کنم ؟ برکنار میشم یا نمیشم ؟ :/ |=
((((:
فعالیت بکن..
نمیدونم.. ولی فعالیت کن..
اگرم قرار بیای و به فعالیتت ادامه بدی بگو..

آها .. به صابر پ.خ بدم بگم یا تو تاپیک نویسنده ها بگم ؟:|||
تو تاپیک بگو.. ._.
 سپاس شده توسط мoвιɴα т
(06-11-2015، 15:14)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:07)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:06)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:03)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه من اصلا دیگه با علی حرف نمیزنم تا بره با مروا بحرفه

چه ربطي داره؟:|
تو ربطش بده |:

باش
چنگاله كه فرو كردم تو چشت زياد رفته تو خورده به مغزت بد الان دشواري مغزي پيدا كردي و قوه ش خي و نزاح مغزت از بين رفته:|
udo  جوری میزنمت ب هزار و سه قسمت مساوی تقسیم شی ها
تو كه كوري چجوري ميخواي بزني:|
نكنه مثه جومونگ مهارت داري؟:|
(06-11-2015، 15:11)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:10)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:09)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش ▼
الان دوس دارم عین مردان آنجِلس بخوابونمت مُنتها اَبَدی
الان دوس دارم بزنم پَس کلت مغزت بپاچه رو مانیتور
الان دوس دارم صورتتو تیکه تیکه کُنم بعد چشتو دربیارم تو مشتم لِه کنم بعد زبونتو با نفت آتیش بزنم بعد گردنتو بزنم بقیه اعضای بدنتم بندازم تو روغَن داغ
:||||

اوففف دمت گرم 

فیلمشم بساز
همشُ صدا سیما سانسور کرد:V
(18-)
بمناسبت هالویـن ساخته بودَم :|
بچه های فلش یکم هیجان داشته باشن! ._.

ای دهن صدا و سیما

ناموسا چرا سانسور کردن؟ صحنه داش؟؟

ترسناک خو سانسور نمیکنن 

من عاشق هیجانم من برادر هیجانم میمیرم برا هیج
+
تلگ داری دادا؟

+
یه نگا به پروفم بندا
(06-11-2015، 15:14)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

سلام ..
خوبی؟(((:
(06-11-2015، 15:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:09)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش ▼
الان دوس دارم صورتتو تیکه تیکه کُنم بعد چشتو دربیارم تو مشتم لِه کنم بعد زبونتو با نفت آتیش بزنم بعد گردنتو بزنم بقیه اعضای بدنتم بندازم تو روغَن داغ
بخوابونيم؟ بخوابون كيف ميده:٧٧٧٧٧٧٧٧٧٧٧٧
بيا منم تورو بخوابونم:٧٧٧٧
تونستي بيا اين كارارو بكن:|
عنتر نشیمنگاه سُرخ :|
:||
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
(06-11-2015، 15:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:14)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:07)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:06)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ربطي داره؟:|
تو ربطش بده |:

باش
چنگاله كه فرو كردم تو چشت زياد رفته تو خورده به مغزت بد الان دشواري مغزي پيدا كردي و قوه ش خي و نزاح مغزت از بين رفته:|
عمت کوره پسره ی .. |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| 50

(06-11-2015، 15:14)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
اع مدير سابق:/

(06-11-2015، 15:17)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ربطش بده |:

باش
عمت کوره پسره ی .. |:

عمم دو تا چش داره لا مصب تو خونش دس تو دماغت بكني ميبينه:|
عين كركس:|

(06-11-2015، 15:16)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 15:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش ▼
بخوابونيم؟ بخوابون كيف ميده:٧٧٧٧٧٧٧٧٧٧٧٧
بيا منم تورو بخوابونم:٧٧٧٧
تونستي بيا اين كارارو بكن:|
عنتر نشیمنگاه سُرخ :|
:||
عنخشك خوابدنگاه آبي:|
آرش میسوزی؟

خُدافظـ دوستان+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان