امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -|

(05-11-2015، 22:17)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 22:14)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 22:12)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اا نسيم ^_^
سلام ^_^

فرناز جونم^_^
سلام عزیزم^_^

(05-11-2015، 22:14)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبر دوستان؟
هی سر بازی استقلال و پرسپولیس موهامو کوتاه کردم نسیم جون....

جونم؟

خوبي؟
چرا نبودي؟
يا بودي من نبودم ؟ :|

خدافظ
بودم اما خیلی کم(:

باران باشد ^_^
تو باشی ^_^
من باشم ^_^
و یک خیابان بی انتها ^_^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
می رم خونمون
والا هیچ از این لوس بازیا خوشم نمیاد ، سرما می خورم
از آمپولم می ترسم :/

25r30
آگهی
(05-11-2015، 22:14)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 22:12)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اا نسيم ^_^
سلام ^_^

فرناز جونم^_^
سلام عزیزم^_^

(05-11-2015، 22:14)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبر دوستان؟

جونم؟

موهامو کوتاه کردم..اونم پسرونه...اخه با دوستام شرط بسته بودم اگه استقلال مساوی یا باخت موهامو کوتاه کنم...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
(05-11-2015، 22:20)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اا نسيم ^_^
سلام ^_^

فرناز جونم^_^
سلام عزیزم^_^

چ خبر دوستان؟

جونم؟

موهامو کوتاه کردم..اونم پسرونه...اخه با دوستام شرط بسته بودم اگه استقلال مساوی یا باخت موهامو کوتاه کنم...

آفرین(:
 سپاس شده توسط هلی ، # αпGεʟ
حالت تهوع:|ggre
 سپاس شده توسط sober ، هلی ، # αпGεʟ
(05-11-2015، 22:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالت تهوع:|ggre

why?

(05-11-2015، 22:22)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 22:20)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اا نسيم ^_^
سلام ^_^

فرناز جونم^_^
سلام عزیزم^_^

چ خبر دوستان؟

جونم؟

آفرین(:

همه میگن شبیه سوباسا شدم...از بس ک سیخ وای میسته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
من اگه موهامو کوتاه کنم همه دعام می کنن(:
البته من دوست دارم بلند باشه^_^
 سپاس شده توسط هلی ، # αпGεʟ
ولی همه میگن ک خیلی تغییر کردم و بهم خیلی میاد...اخه از 4 دبستان انقد کوتاه نکرده بودم..

من برم درسامو بخونم....شب خوش عزیزم...بوس بوس
روحشون شاد
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، sober
بابا تازه ساعت یه ربع به دوازدس هاااااااااا :-\

کجایین پ ╭(╯^╰)╮

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، sober
(05-11-2015، 23:13)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجایین پ ╭(╯^╰)╮

من نیمـ ساعت پیش سُر خوردمـ سرمـ خورد ب میز !

الانمـ کُمامـ D: !

:V
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، sober
(05-11-2015، 23:19)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 23:13)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجایین پ ╭(╯^╰)╮

من نیمـ ساعت پیش سُر خوردمـ سرمـ خورد ب میز !

الانمـ کُمامـ D: !

:V

پع!!!! 
بابا کجا کاری من الان روحم اومدم ببینم اگه دوسم دارن از کما در بیام اگه ندارن که بمیرم :>

Big Grin

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان