(05-11-2015، 13:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-11-2015، 13:54)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-11-2015، 13:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: خب دیه برای همین میگم مزخرفه =/
خوبه الان به نتیجه ی اول من رسیدی -_-
اره ولی این باعث نیشه که بیخیال بشم. چون من از تنهایی متنفرم. مخصوصا تو فصل های سرد سال باید یکی رو داشته باشم...
راستی شما؟
اسمم درسا س
+
ببین الان تو تو مملکت ما عشقی و میبینی ؟؟
اهان. از اشنایی باهات خوشبخت و خوشوقتم
-
چه ربطی داره؟ باوجود همه پسر و دخترایی که افکار نادرستی در مورد رابطه داشتن با جنس مخالف دارن در نهایت این خودتی که مهمی. ینی اینکه تسلیم شرایط نشی.
من از عشق میترسم =|
میدونی چون زندگیای زیادیو جولوی چشام دیدم که نابود شدن دخترای زیادی رو دیدم که سر مساعل بچه گونه و بی اطلایی از حقایق رفتن تو خونه ی یه پسر تنها و...... بقیشو خودت میدونی واقعا از پسرا چن وقتیه که بدم میاد -_-البته همشم تقصیر پسرا نی ولی خوب دیه -___-
(05-11-2015، 14:02)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-11-2015، 13:54)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-11-2015، 13:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: خب دیه برای همین میگم مزخرفه =/
خوبه الان به نتیجه ی اول من رسیدی -_-
اره ولی این باعث نیشه که بیخیال بشم. چون من از تنهایی متنفرم. مخصوصا تو فصل های سرد سال باید یکی رو داشته باشم...
راستی شما؟
اسمم درسا س
+
ببین الان تو تو مملکت ما عشقی و میبینی ؟؟
من فك ميكردم اسمت ماهانه
بری تو بیومو ببینی میفهمی اسمم چیه گلم