امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -|

(05-11-2015، 13:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش با این چیزی که تو گفتی و اتفاقاتی که برای خودم تو روابط عاطفیم تو همه این سال ها افتاده به این نتیجه می رسم که ادم واقعا باید از عشق و عاشقی و کلا رابطه ی عاطفی بترسه!!!

ب نظر من باید حدشو نگه داره ._. !
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
نقل قول: خب دیه برای همین میگم مزخرفه =/
خوبه الان به نتیجه ی اول من رسیدی -_-
اره ولی این باعث نیشه که بیخیال بشم. چون من از تنهایی متنفرم. مخصوصا تو فصل های سرد سال باید یکی رو داشته باشم...

راستی شما؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(05-11-2015، 13:47)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه 

بالاخره بعد دو روز برگشتم

سلام داش امید
 سپاس شده توسط ×ИамеLеsS× ، ✘Nina✘
(05-11-2015، 13:42)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:35)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:32)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:30)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:28)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدرم
همه میدانیم
و سوالم اینجاست که الان چه*** میخوردی :|
بوسُ ماچُ :|
خوبه همونشم گیرت میاد :V
چیزی برا گفتن ندارم

(05-11-2015، 13:28)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مكملمو پيدا كردم
بد اون يه مكمل بهتر پيدا كرد
بد اون مكملة به ديار باقي شتافت
بد دوباره اومد سراغ مكمل قبيلش كه من باشم
بد دوباره يه مكمل ديگه پيدا كرد بد بقيشو خدا ميدونه
بد من الان به معناي واقعي خل شدم:|
عجب داستانی!  Confused 
داداشه من اون مکمل تو نی! این که مشخصه! اگه بود که همون اول نمی رفت دنبال یه مکمل دیگه!

:|
دادا بعد ٦سال رفت مكمل يكي ديگه شد
يني از ١٦سالگي باهم بوديم:/

(05-11-2015، 13:31)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:29)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نكنه من هنوز جونمو دوس دارم.__.
آرَش هُل بدهـ :|
:V
اهم ._.!

:٧٧٧٧٧٧٧
اخ اخ اخ:٧٧٧

empty:|
درس نوشتم؟:|

(05-11-2015، 13:41)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: :|
دادا بعد ٦سال رفت مكمل يكي ديگه شد
يني از ١٦سالگي باهم بوديم:/
F**K 

واقعا
Empty تلفظش يه جوريه:|
hi i'm a loser
(05-11-2015، 13:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ولی این باعث نیشه که بیخیال بشم. چون من از تنهایی متنفرم. مخصوصا تو فصل های سرد سال باید یکی رو داشته باشم...

راستی شما؟
اسمم درسا س
+
ببین الان تو تو مملکت ما عشقی و میبینی ؟؟
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ×ИамеLеsS×
(05-11-2015، 13:54)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2015، 13:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی شما؟
اسمم درسا س
+
اهان. از اشنایی باهات خوشبخت و خوشوقتم
-
چه ربطی داره؟ باوجود همه پسر و دخترایی که افکار نادرستی در مورد رابطه داشتن با جنس مخالف دارن در نهایت این خودتی که مهمی. ینی اینکه تسلیم شرایط نشی. 

سپاس شده توسط ×ИамеLеsS×
(05-11-2015، 13:54)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی شما؟
اسمم درسا س
+

من فك ميكردم اسمت ماهانه
(05-11-2015، 13:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی شما؟
اسمم درسا س
+
اهان. از اشنایی باهات خوشبخت و خوشوقتم
-
چه ربطی داره؟ باوجود همه پسر و دخترایی که افکار نادرستی در مورد رابطه داشتن با جنس مخالف دارن در نهایت این خودتی که مهمی. ینی اینکه تسلیم شرایط نشی. 
من از عشق میترسم =|
میدونی چون زندگیای زیادیو جولوی چشام دیدم که نابود شدن دخترای زیادی رو دیدم که سر مساعل بچه گونه و بی اطلایی از حقایق رفتن تو خونه ی یه پسر تنها و...... بقیشو خودت میدونی واقعا از پسرا چن وقتیه که بدم میاد -_-البته همشم تقصیر پسرا نی ولی خوب دیه -___-

(05-11-2015، 14:02)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی شما؟
اسمم درسا س
+

من فك ميكردم اسمت ماهانه
بری تو بیومو ببینی میفهمی اسمم چیه گلم Smile
 سپاس شده توسط ×ИамеLеsS×
متــروکـات :| 
 سپاس شده توسط ×ИамеLеsS× ، FARID.SHOMPET
نقل قول: من از عشق میترسم =| 
میدونی چون زندگیای زیادیو جولوی چشام دیدم که نابود شدن دخترای زیادی رو دیدم که سر مساعل بچه گونه و بی اطلایی از حقایق رفتن تو خونه ی یه پسر تنها و...... بقیشو خودت میدونی واقعا از پسرا چن وقتیه که بدم میاد -_-البته همشم تقصیر پسرا نی ولی خوب دیه -___-
راه های مختلفی برای تشخیص بد و خوب بودن طرف مقابل هست که مهم ترینشون زمان هست.
این جور نتیجه گیری کردنت اصلا خوب نیست. اگر این جوریه تا دلت بخواد منم دختر می تونم برات تشریح کنم که چه طور با احساسات یه پسر بازی کردن.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان