03-10-2015، 23:32
تکووووووووووووووووون بدهههههههههههههههههه نااااااااااااااااز نکن میاااااااااااااام
|
سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... |
|||||||||||
03-10-2015، 23:32
تکووووووووووووووووون بدهههههههههههههههههه نااااااااااااااااز نکن میاااااااااااااام
04-10-2015، 14:31
faghat rap
15-10-2015، 4:58
کشیدی کشیدم کشیدی کشیدند ربع زندگیم میونه کشیدن
15-10-2015، 9:01
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ترجیح دادی اونو به من از رو بد سلیقگی ________________________________________________________________________________________________________________________________ نه رفتی واسه کیف پولش یا تیپ خوبش ________________________________________________________________________________________________________________________________
15-10-2015، 10:26
رپ رو عشقه
15-10-2015، 13:39
فقطططططططططططط رپپپپپپپپپپپپپپپپپ و پاااااااااپ
30-10-2015، 21:30
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-10-2015، 21:30، توسط ☜♡♡♥♥♥♕Queen of Hearts♕♥♥♥♡♡☞.)
تو این فکر بودم که با هر بهونه
یه بار آسمونو بیارم تو خونه حواسم نبود که به تو فکر کردن خود آسمونه خود آسمونه تو دنیای سردم به تو فکر کردم که عطرت بیاد و بپیچه تو باغچه
30-10-2015، 23:09
بابا دمت گرم
لفظت سرده و سرت گرم هه هه شرت کم
31-10-2015، 12:03
Rap - Eminem
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Entertainment is changing, intertwining with gangsters دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. In the land of the killers a sinner's mind is a sanctum دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Holy or unholy, only have one homie Only this gun, دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. lonely cause don't anyone know me Yet everybody just feels like they can relate دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. I guess words are a mothafucka, they can be great Or they can degrade, or even worse, they can teach hate Rock - Linkin Park دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. I am a little bit of loneliness a little bit of disregard Handful of complaints but I can’t help the fact that everyone can see these scars دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. I am what I want you to want what I want you to feel دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. But it's like no matter what I do, I can't convince you, to just believe this is real دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. So I let go, watching you, turn your back like you always do Face away and pretend that I'm not But I'll be here cause you're all that I got
02-11-2015، 18:32
چشات آرامشی داره که تو چشمای هیشکی نیست
میدونم که توی قلبت بجز من جای هیشکی نیست چشات آرامشی داره که دورم میکنه از غم یه احساسی بهم میگه دارم عاشق میشم کم کم تو با چشمای آرومت بهم خوشبختی بخشیدی خودت خوبی و خوبی رو داری یاد منم میدی تو با لبخند شیرینت بهم عشقو نشون دادی تورویای تو بودم که واسه من دست تکون دادی از بس تو خوبی ، میخوام باشی تو کل ، رویا هام تا جون بگیرم ، با تو باشی امید ، فردا هام چشات آرامشی داره كه پابند نگات میشم ببین تو بازی چشمات دوباره كیش و مات میشم بمون و زندگیمو با نگاهت آسمونی كن بمون و عاشق من باش بمون و مهربونی كن | |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|