امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

من ديگه حرفي ندارم!

[img]file:///G:/photo/20150725_0130/110335274-ed747613b1dbc6ab4a3ff56d24684d4f-520.jpg[/img]
اگه قرار باشه من هرکاری رو که دوس دارم انجام بدم
و بعدش برام هیچ عواقبی نداشته باشه
دیگه زندگی چه معنیی میده؟

Breaking Bad
 سپاس شده توسط farnam22 ، باران 8
آگهی
like
merci
٭تــکـلــــــــیــفــم٭بــا ☜٭خـودمــم☞ ٭مـــــــــــعـلــوم ٭نــیــســت ٭تــو ٭دلـم٭دَردِه ، ٭رو ٭لــبــام ٭خـ✘٭ــــــــــــنــده *
چیزی نیومد که...
من ديگه حرفي ندارم! 1

من ديگه حرفي ندارم! 1
 سپاس شده توسط عسل شیطون ، sober
سرکاری بود؟عایا؟؟
کشته مرده اونیم که هم لایک کرده هم تشکر :|
عزیزم اپلود کن بعد ادرس به دست اومده رو اینجا قرار بده
الان این رو کامپیوتر شخصی خودته
دل مرنـجــان کــــه ز هــــر دل بــــه خــــدا راهـــی هـــســت
 سپاس شده توسط sober ، ×Aramis× ، # αпGεʟ ، omidkaqaz
Dodgy درست شد بگو
Heart  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
I    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
L   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
O   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
V   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Y   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
O   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
U    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
R    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
V   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
R   Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:

آدم توی این دنیا واسه شکسته شدن 
دلش حق انتخابی نداره !
ولی میتونه انتخاب کنه که کی 
دلش رو بشکنه ...
عزيزم درستش كن
ويرايشو بزن
هرچي ميخواي بنويس4xv
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ديگه حرفي ندارم! 1
 سپاس شده توسط sober
(19-10-2015، 14:42)farnam22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

like
merci

چیو لایک کردی؟؟؟تشکرم کرده تازه... Undecided Undecided
من ديگه حرفي ندارم! 1

من ديگه حرفي ندارم! 1
(21-10-2015، 15:18)Amir khan22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 14:42)farnam22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

like
merci

چیو لایک کردی؟؟؟تشکرم کرده تازه... Undecided  Undecided

vase mn oomad kho
٭تــکـلــــــــیــفــم٭بــا ☜٭خـودمــم☞ ٭مـــــــــــعـلــوم ٭نــیــســت ٭تــو ٭دلـم٭دَردِه ، ٭رو ٭لــبــام ٭خـ✘٭ــــــــــــنــده *
.....................منم حرفی ندارم
هرگز نخواب کوروش
دارا جهان ندارد،سارا زبان ندارد
رستم در این هیاهو،گرز گران ندارد
روز وداع خورشید،زاینده رود خشکید
زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد
بر نام پارس دریا نام دگر نهادند
گویی که آرش ما تیر و کمان ندارد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  من ديگه حرفي ندارم
  خدایا پس چرا من زن ندارم طنز

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان