امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■

(23-10-2015، 19:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مازوخیسم ینی خودازاری ..
+
چرا خانوم منو تگ میکنید؟:|

ب ت چ ؟ :|
 سپاس شده توسط esiesi ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober
آگهی
(23-10-2015، 19:24)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدر اصلا نبین بدآموزی داره -______-
فیلم نیست که پ**نه

پس حتما نگا میکنم :77777
■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■ 132
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، sober
(23-10-2015، 19:23)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:20)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:18)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:16)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:14)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خط خطی و تیغ زدن کار ادمای ضعیفه ..
اصلا هم قشنگ نی ..
ادمای سادیسمی اینجورین

منم معتقدم کاره ادماییه که مشکل روانی دارن !

-.-

(23-10-2015، 19:16)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:15)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرشامِ خر |: 
پسرِ بی معرفت من :> 

عه پدر تویی؟ :|
خوبی؟
عکسه مت گذاشتی چرا :|

عه آرشام تویی :|
آره منم :|
همه منو یادشون رفته خداروشکر خخخخ

(23-10-2015، 19:18)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:16)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:15)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرشامِ خر |: 
پسرِ بی معرفت من :> 

عه پدر تویی؟ :|
خوبی؟
عکسه مت گذاشتی چرا :|

آره :| 
خوبم مرسی
تو چطوری آرامش :| ؟ 
آرشام ، آرامش :| 

کی هس اینی ک میگی ؟ |: 
ولی هر کی هس خیلی خوشگله :> 

مجیک مایک یا AMERICAN HORROR STORY  نمیبینی؟

من اصن نمیدونستم اکانتت تو فلش چیه (  ._. )
تو گپ تله دیدمت D:
عه تو کدومی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط esiesi ، sober
(23-10-2015، 19:23)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:21)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:19)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:17)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:15)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق منم شد یهویی :|||
از ریحانام بیشتر :|||||

علیک سلام *-*

میگم تو با این طرز بیان ت*میت چجوری روانشناسی پزشکی باشی D:

سلام
خوشم اومد فک میکردم اینجا فقط دایرکشنر هست خخخ
خوشحال شدم دیدم تیم لانا هم هست ♥_♥

جیییییییییییییغ توام تیم لانا ❤___❤ ؟؟
بمیرم برا ریحانا خودم فقط فنشم D=

(23-10-2015، 19:17)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغغ لانا :|

من ب زودی میرمـ کنسرتش ^_^

دروغ میگی ؟ :|
نه من نوی هم بودم (:
و هستم ^_^
ولی لانا بهتره کلا

لانا تَکه :|

ینی هیچکس مث لانا نمیشه :|

هرکی ب نوبه خودش تکه .. ((:

(23-10-2015، 19:21)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:19)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:17)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:15)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:12)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای وایییی عشق منو ^_______________^

(23-10-2015، 19:12)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لانا *_*
مت ×_×

علیک سلام *-*

(23-10-2015، 19:13)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ک میگه -.-*

سلام

(23-10-2015، 19:17)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من نوی هم بودم (:
و هستم ^_^
ولی لانا بهتره کلا

جیییییییییییییغ نیوی :|
فک کردم آخری از نوع خودم تو فلشم :7777
+ من ویکند گوش میدم ..

خدافظ ._.
خ خدافظ D:
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Faust ، sober
(23-10-2015، 19:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:24)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم نیست که پ**نه

خاااااک ://////
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:26)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم نیست که پ**نه

خاااااک ://////

گچچچچچچچچچ :///////
(23-10-2015، 19:26)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خ خدافظ D:

بودی حالا .ــ. !!
(23-10-2015، 19:26)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:23)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

نه من نوی هم بودم (:
و هستم ^_^
ولی لانا بهتره کلا

لانا تَکه :|

ینی هیچکس مث لانا نمیشه :|

هرکی ب نوبه خودش تکه .. ((:

علیک سلام *-*

سلام

نه من نوی هم بودم (:
و هستم ^_^
ولی لانا بهتره کلا

جیییییییییییییغ نیوی :|
فک کردم آخری از نوع خودم تو فلشم :7777
+ من ویکند گوش میدم ..

خدافظ ._.
چه عجب یکی پیدا شد خخخخ
همه به موهاش گیر میدن بدبختو :/
خدافس .-.

سپاس شده توسط esiesi ، Berserk ، sober
(23-10-2015، 19:27)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2015، 19:26)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خ خدافظ D:

بودی حالا .ــ. !!

حتما کار داره دیگه !!!

رعایت کن خانوم دکتر :77777
 سپاس شده توسط Faust ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 282 مهمان