امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■

الـبـتـه مـآ بـآیـد بـآ دوسـتـآی عـروس خـآنـومم گـفـتگـویی داشته باشیم ._.

مگه نه صنم ؟ :|

پـوریـآ ، مـحمد ، امـیـر ، امیر حسین و ازهمه مهم ترک ک ز :7777
 سپاس شده توسط esiesi ، sober
آگهی
(22-10-2015، 12:22)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:19)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:17)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:11)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـنـآ کـیـن دیـگـه ؟ :|

آرش خـیـآنـت کـآر :|

مـن طـلـآق مـیـخـوآم :|

خـودم هـمـیـن الـآن طـلـآقـمـونـو اعـلـآم مـیـکـنـم :|

پـآشـیـن بـریـن خـونـه هـآتـون :|

بهتره بری پ.خ با آرش یه گفتگویی داشته باشی :|
چون کار به قتل کشیده :|
علی تو دیگه چرا
من قاتل نیستم>_<

دارم کمکت میکنم …
برو پ.خ باهاش حرف بزن :|||
:|
پ خ دادم:|

(22-10-2015، 12:22)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارتی فلشخوری D:
چ جالب :|
کی با کی میره ؟ :| 

شما نمیتونی بیای مجردی:7777
عمو جون؟
یعنی منم نمی تونم بیام؟ .-.
 سپاس شده توسط sober
یه اکیپ مجرد تشکیل بدیم :|
شریکم آفه T_T
اقا من به چه زبونی بگم نه قاتلم نه زن داشتم؟
فقد یه نفره که عاشقشم
 سپاس شده توسط sober
(22-10-2015، 12:22)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:19)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:17)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:11)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـنـآ کـیـن دیـگـه ؟ :|

آرش خـیـآنـت کـآر :|

مـن طـلـآق مـیـخـوآم :|

خـودم هـمـیـن الـآن طـلـآقـمـونـو اعـلـآم مـیـکـنـم :|

پـآشـیـن بـریـن خـونـه هـآتـون :|

علی تو دیگه چرا
من قاتل نیستم>_<

دارم کمکت میکنم …

(22-10-2015، 12:22)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارتی فلشخوری D:

کی میخواد جلومو بگیره ',:| ؟
توی وزغ :777 ؟
 سپاس شده توسط sober
اینجا گودبای پارتیه آرشـ ـه ._.!
 سپاس شده توسط sober
(22-10-2015، 12:24)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوسک سبز؟

توام مشهدی؟
O_O

خفه شو عنتر 
(:

آره :|
کل فلش میدونن |: 
تو نمیدونستی ؟ |: 

بچه ها ی سوال ...
شکوفه همون bieber fanــه ؟؟؟؟ :|
کجای مشهدی؟
قَله ساختمون؟
(22-10-2015، 12:24)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دوس دارم غیرتی شدن ارش رو ببینم :7
 سپاس شده توسط sober
(22-10-2015، 12:25)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تو دیگه چرا
من قاتل نیستم>_<

دارم کمکت میکنم …

پارتی فلشخوری D:

کی میخواد جلومو بگیره ',:| ؟
توی وزغ :777 ؟

نه قوانین پارتی:|
 سپاس شده توسط sober
(22-10-2015، 12:24)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی رفیق و سرباز جدید :77777
ایول درسا :7
(22-10-2015، 12:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه اکیپ مجرد تشکیل بدیم :|
شریکم آفه T_T
زن من قهره >__<
(22-10-2015، 12:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:24)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 12:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوسک سبز؟

توام مشهدی؟
O_O

خفه شو عنتر 
(:

آره :|
کل فلش میدونن |: 
تو نمیدونستی ؟ |: 

بچه ها ی سوال ...
شکوفه همون bieber fanــه ؟؟؟؟ :|
کجای مشهدی؟
قَله ساختمون؟

نه ...
من از محله ی شما خوشم نمیاد :7777
■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■ 39
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، sober ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان