امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■

(22-10-2015، 11:01)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قبلا سابقه عاقد بودن داشتم …
روی من حساب کنید اگه خبریه  .__.
خبریه ؟ :|

علیو ملیکا^_^
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، sober
آگهی
(22-10-2015، 11:01)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا خودت استین بالا بزن تا ب زور زنت ندادن Big Grin
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، sober
من ازت متنفر نیستم :||
 سپاس شده توسط sober
(22-10-2015، 11:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:58)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:55)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:53)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:51)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میشم عـآقد:|

میشه بشی قاضی؟: )
میخوام حکم قصاص بدی
: )

همـ عـاقد م قـآضی میشم((:
آخ جونم^_^
کادو تولدت چی میخوای عزیزم؟
آقا اهورا؟
مگه اشکال داره؟
: )
هم شرعا اشکال داره هم عملا |:
بنده ب عنوان ی حقوق دان فتوا صادر میکنم ک زنان حق قضاوت ندارن -_-
:|
فتوا رو مگه مجتهد نمیده؟:|
عجب:|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(22-10-2015، 11:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این زن داره مگه من میزاشتم اگه زن نداشت مجرد بمونه با این همه دختر ترشیده:|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober ، Jack Daniel'ѕ
(22-10-2015، 11:00)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:59)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:55)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:51)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:44)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتون میدونید برا من مهمه:||||||||||||||||||||||||
سر همون ماجرا:||||||||||||||

آرش ♥

(22-10-2015، 10:45)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره عزیزم^_^
البته من هرروز اسفند یه تولدی دارم:|

خـو وآسـه مـن فـرق مـیـکـُنـه :|

(22-10-2015، 10:48)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ جـ نمیدی *****

بـرآت دآرم(:

مـرسـی از نـصـیـحـت هـآی پـنـدآمـوزت :77

صنمO________________________________O

افـــسـُرده :|

وآسم مهم نیس(:

اوکـــی :|

ولـی مـن دوستـت دآشــتـم  cry girl

نـمـیـبـخـشـمـت  :|

بـیـن مـآ فـوق الـعـآده بـود :|
 سپاس شده توسط sober
(22-10-2015، 11:04)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 11:00)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:59)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:55)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:51)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش ♥

خـو وآسـه مـن فـرق مـیـکـُنـه :|

مـرسـی از نـصـیـحـت هـآی پـنـدآمـوزت :77

صنمO________________________________O

افـــسـُرده :|

وآسم مهم نیس(:

اوکـــی :|

ولـی مـن دوستـت دآشــتـم  cry girl

نـمـیـبـخـشـمـت  :|

بـیـن مـآ فـوق الـعـآده بـود :|

همه چی رک و ساده بود ..:|

انگـآر دنیا به ما این رُل داده بود-__-
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
(22-10-2015، 11:02)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهـ من عــآقدممم:||||||||||||

(22-10-2015، 11:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2015، 10:57)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش زود بـآش دیگـ ..:||

هر چی وقت بگذره پول بیشتر میشه..
زود دو نفرو مزدوج کن من عقدشون کنم^ـــ^

تـآزه پزشکم هستم(((:

پوشک شستن به مردآ بیشتر میــآد*_*
تو الان خانوم یک خونواده هستی:|
چن روز دیگه میشی مادر بچه هات:|
علی مرد خوبیه خوش بخ بشین:|

علی؟O_O

من خودم عـآقدم آرش:|

یا علی یا من انتخاب کن:|
پس منو  نمیشناسی:|

میشنآسم:|

من یا علی؟؟:|
تو یه موقعیتایی میزارم:|
 سپاس شده توسط sober ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(22-10-2015، 11:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان تینا میاد فن های ساب زیرو روم پیاده میکنه استاد … از این حرفا نزن :|

____

من عاقدم حرف نباشه >___<
-__-
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober
(22-10-2015، 11:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیو ملیکا^_^

هــوی -__-

مـگـه مـن مـُردم مـلـیـک شـوهـر کـُنـه :|
 سپاس شده توسط Mαяѕє ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان