امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(21-10-2015، 20:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:56)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:50)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:48)ayda joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجوری نمیشه باید برم بیرون یه شماره بگیرم دارم دیوونه میشم^_^

یو آر دیوِنه 
+
بازی با ما ینی اتیش بازی
به پا نسوزی پسر شعلرو زیاد نکن 
تو کبریت بی خطری بیش نیستی! V:
سلام

سلام =)
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Silver Sun
آگهی
کیمیا شروع شد بای. -.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Silver Sun
سلام ..
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Silver Sun ، ÆҐÆŠĦ
(21-10-2015، 20:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:53)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگذره |:
خوب یا بد فرقی هم میکنه مگه._.

خیلی وقته تو خودتی .-.
قبلا اینجوری نبودی .-.
چی شده؟

نمیدونم خیلی احساس تنهایی مبکنم
فقط دارم گریه میکنم
از تو داغونم-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 199
 سپاس شده توسط *VENUS*
(21-10-2015، 20:57)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن داغه بازار خیلیا 

شروع ما پایان خیلیا

این خیلی تلخه واسه خیلیا

این سه خط بالا جزو تکست های مورد علاقمه 

شوما قبل داریت تکست بالا رو؟ قبول دارین یا ندارین بگین؟

من فقط امید جهان گوش می دم -_-
 سپاس شده توسط Silver Sun
(21-10-2015، 20:59)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  ..

های بای:|
 سپاس شده توسط Silver Sun
(21-10-2015، 20:57)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:49)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:
سـلآم دوستی  *-*
(21-10-2015، 20:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا چطوری؟
افتضاح ..  تو چطوری ؟

خوشم میاد صادقی .-.
من خوبم -.-
همه چی زیادی آرومه..
 سپاس شده توسط Silver Sun
(21-10-2015، 20:58)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:56)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:50)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:48)ayda joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجوری نمیشه باید برم بیرون یه شماره بگیرم دارم دیوونه میشم^_^

یو آر دیوِنه 
+
بازی با ما ینی اتیش بازی
به پا نسوزی پسر شعلرو زیاد نکن 
تو کبریت بی خطری بیش نیستی! V:

حتی اگه کج زنده بودی سعی کن صاف بمیری
برو خونه._.
دفعه آخرت باشه جلو دختر مردم مزه میریزی ! 
خزوخیل بازی در نیار
خدافظ امید خان =)
 سپاس شده توسط Silver Sun
(21-10-2015، 20:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:54)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2015، 20:49)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش من موندم تو چطوری شدی محرم راز همه؟؟ 

حتما دلیلش علاف بودنه 

تو اولین نفری هستی میبینم با علافی به جایی رسیده دمت گرم
+
اخ جان توی ک*** عروسیه فردا میرم دعوا هورااااااا
به صورت فضول سنج گونه:|
هیچ وقت وقتی چیزی رو با دلیل روشن نمیدونی از حتما استفاده نکن احتمالا واؤه ی مناسب تریه

(21-10-2015، 20:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا خوبی؟
+
امید چخبر؟
+
تینا چطوری؟
+
آرش؟...

(21-10-2015، 20:52)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمیتا بودی که :|
عه  جدا ؟ Sry !  '_'
به خدا آرمینا بودم -.-

خواهش می کنم:|
وات؟
عجیبه!
ساکتی -.-
:|
اهم اوهوم اهام ایهیم:|
گرفتی؟؟:|||||||||||||||||
نه
 سپاس شده توسط Silver Sun
+خدافظ عزیزان .__.#
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، Silver Sun ، Jack Daniel'ѕ ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان