امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(19-10-2015، 21:21)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پُروف کیمیا مثه مسجد شده:|

سلام!
خوبي؟
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، sober ، # αпGεʟ
آگهی
(19-10-2015، 21:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:21)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پُروف کیمیا مثه مسجد شده:|

سلام!
خوبي؟

سلام مرسی خوبم
 سپاس شده توسط sober ، *VENUS* ، # αпGεʟ
(19-10-2015، 21:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:20)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هيش كي ني!

ممنونم نقش هویج رو به من دادی  ....... امیدوارم خوب بازی کنم
+

خرمالو بيشتر بهت مياد ^_^
خوبي؟
چخبر؟؟؟؟

دهنم اب افتاد
+
بهتره خودمو بخورم
 سپاس شده توسط sober ، *VENUS* ، # αпGεʟ
(19-10-2015، 21:22)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:21)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمیــــــــد؟

ها؟
هیچی!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 154

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
(19-10-2015، 21:25)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:20)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هيش كي ني!

ممنونم نقش هویج رو به من دادی  ....... امیدوارم خوب بازی کنم
+

خرمالو بيشتر بهت مياد ^_^
خوبي؟
چخبر؟؟؟؟

دهنم اب افتاد
+
بهتره خودمو بخورم
خود شيفته -_-

راستي اتفاقي افتاد بالاخره؟
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، # αпGεʟ ، sober
اقا  من ادامه میدم
+
هر کس خواست اهنگم اومد بیرون بهش یه نسخه بدم لطفا یه پ.خ بده نخواستینم دمتون گرم
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، *VENUS* ، # αпGεʟ ، sober
سـلآم دوستان .
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، *VENUS* ، # αпGεʟ ، sober
(19-10-2015، 21:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:19)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هيش كي ني!
من هستمـ عجق :-)

سلام نفسي ^_^
خوبي؟ .-.
عجیجمـ (:
مرسی قربونت +---(.ــ.)---+

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 154

سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، *VENUS* ، # αпGεʟ ، sober
(19-10-2015، 21:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا  من ادامه میدم
+
هر کس خواست اهنگم اومد بیرون بهش یه نسخه بدم لطفا یه پ.خ بده نخواستینم دمتون گرم

تو هنـــــــوز تو فآز آهنگی ؟ (: 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، omidkaqaz ، sober
(19-10-2015، 21:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم دوستان .

سلام داوشم گلم 

دلم تنگیده بود برات

(19-10-2015، 21:29)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 21:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا  من ادامه میدم
+

تو هنـــــــوز تو فآز آهنگی ؟ (: 

ها بابا 
با رفیقم داریم کار میکنیم فقط ظبط مونده باو

+
ژآن ژآن فردا میرم هتل کنار خونمون بازیکنای پرسپولیس اونجان
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، *VENUS* ، sober ، ~ُُBön َBáŠŦ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 112 مهمان