(19-10-2015، 21:10)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.T_T ...
(19-10-2015، 21:07)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میفرستی برام اونو؟؟
(19-10-2015، 21:04)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه کلیپ دیگه داده صحنه هاش خیلی خاطرانگیزه برام گریم گرفتش !
(19-10-2015، 21:01)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2015، 20:52)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیشُده ؟ :ess:
سلامـ.. آهنگت ؟! :|
(19-10-2015، 20:54)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کارامو برا فردا انجام ندادم :|
چیشد ؟
از حرف اون اقاه تو کلیپ گریت گرفت؟ منم سرش ناراحت شدم-.- خیلی با بغض حرف زد>_<
+
اون که اره اولشم مرگ سارا بود بازیش نکردم گریم گرفت
یاخدا چه قدر کار دارین مگه بشین انجام بده >_< من اینجا اومدم ازمون انلاین داشتیم 0 شدم ازش هه!:|
+
افتضاح غمناک بود -.- و نظرای بقیه چه خوب بود(: و اشکی بازT__T
تموم شدش کارام هوفف
چجوری؟؟؟O.O
(19-10-2015، 21:15)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2015، 21:11)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2015، 21:09)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امید یکی گفت بم بهت بگم اون صندقتو خالی کنی:||||||||||
خالی شد... پ.خ بگو کی گف خالی کنم
گفت نگم متاسفانه الانم پ.خ میده بهت:|-.- فک کنم خیلی خوشحال بشی ببینی از کیه::
م.م :|