امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(19-10-2015، 19:00)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 18:58)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پِخ._.

براش حرکت بزار معنی خوبی نمیده:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 143
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ
آگهی
(19-10-2015، 19:01)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب  *-* !
سـلم ( :

های خانوم محترم:|

(19-10-2015، 19:02)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 19:00)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 18:58)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پِخ._.

براش حرکت بزار معنی خوبی نمیده:|

آفنر:|
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ
چی میگ ارش؟._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من يك بار مرگ را تجربه کرده ام ...
یک نفر شبیه تو ...
دست یک نفر که شبیه من نبود را ...
گرفته بود ...
و...
باران هم می امد...

#علیرضا هدایت
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، افسرده3 ، Silver Sun ، Mαяѕє ، ÆҐÆŠĦ ، Aiden Pearce ، sober
(19-10-2015، 19:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من يك بار مرگ را تجربه کرده ام ...
یک نفر شبیه تو ...
دست یک نفر که شبیه من نبود را ...
گرفته بود ...
و...
باران هم می امد...

#علیرضا هدایت

اهورا؟
بیخیالش شو دادا ارزش نداره(:
اگه اینو به اون دلیلی که من گفتم گذاشتی(:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober
اهـورا شـآعر شدی:|
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Silver Sun ، # αпGεʟ ، sober
(19-10-2015، 19:05)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگ ارش؟._.

چیز خاصی نگفتم:|
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ ، sober
آنجل خوبی ..؟! *_*

گفتگو برا من خراب شدهـ:|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Silver Sun ، # αпGεʟ ، sober
(19-10-2015، 19:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 19:05)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگ ارش؟._.

چیز خاصی نگفتم:|

باشه._______________________.
سلام ..

سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان