(18-10-2015، 15:57)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2015، 15:52)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2015، 15:50)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2015، 15:44)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبی ایمان ؟
+
زندگی ی سریا خیلی تخیلیه ..
شُکر میگذره (:
ایام محرم چ میکنی گُل پسر ؟ (:
هیچ برنامه خاصی ندارم !
اهل سینه زنی و زنجیر زنی و اینا نیستم ..
رفیقامم ک میرن دختر بازی ..
میشینم خونه فیلم میبینم ..
:| برو بیرون چرخ بزن دو تا duff ببین هوات عوض ش :\
یا مث ما طبل و اینا بزن .-. البته من که امسال معلوم نیست بزنم :| از امشب تکیه ما دسته میره .. 1-2 شب زودتر از همه جا .
شاید تو گروه موزیک برم :\ اگرم نرفتم میرم تو دسته نفر دووم سووم میایستم زنچیر میزنم ._.
این چیزا جدیدا ب ت*ممه ..
حال نمیکنم .. گرچه هیچوخت حال نمیکردم
ب تیپ و فاز من میاد برم تو دسته زنجیر بزنم دادا ؟
خوش بگذره (:
(18-10-2015، 15:59)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2015، 15:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2015، 15:56)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2015، 15:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خستم ..
الان اومدم رو تخت دراز کشیدم ی پام تو فلشه ی پام تو تلگرام
از سرما دارم سگ لرزه میزنم |:
چقد سرده T__T
زیر دوتا پتو قایم شدم :|
من خیلی گرمایی ام :|
تا دیشب لباسمو درمیاوردم میخوابیدم :|
ولی انقد سرد شده ک با دو تا پتو بازم سردمه :|
سرما خوردی خب ..
شنیدم مشهد یخبندونه ..
ن من سالمم :|
هوا سرده :|