امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

احساس میکنم الان سر انگوشتام خشک میشه میفته:||||
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ ، sober
آگهی
(17-10-2015، 19:37)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2015، 19:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُدل کوانتومی چیست ؟ با ذکر مثال :|||

داغ کردم |||:

rding

من مغزم داغ کرده خودم دارم یخ میزنم

خوب میشی O.o ((:

اهورا اینا عوارض خستگی ناشی از درس نخوندنه ((:

نمیدونم جدیدا چرا هیچ کاری نمیکنم و وقت کم میارم ؟ :||| تازه خسته هم میشم ^_^ |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 104
خدافظ همگی(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Thyme ، # αпGεʟ ، sober ، ÆҐÆŠĦ
(17-10-2015، 19:41)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2015، 19:39)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2015، 19:34)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2015، 19:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داغ کردم |||:

rding
سلام ._.

(17-10-2015، 19:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2015، 19:30)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیره با مربی تنیسش تمرین رقص میکنه 
اخی بیچاره مایکل :|||

خوب پس فردا دوباره میرم اگه چیزی فهمیدم بت میگم
مرتیکه خلاف کار:|
بعد به مایکل میگه تواشتباه متوجه شدی :| !
بازیم حیف ارور میده وگرنه بازیش میکردم ولی مشکل اینجاس ازاول شرومیشه من بازباید مرحله franklin and lamarعبور کنم :/

:|
اره انگار کوره یا مشکل مغزی دار ه مایکل:|
هههههه
یه سوال قشنگ ج بده ترور چجوری میفهمه مایکل زندس ؟
میدونم از طریق طلا فروشیه ولی عکس العملشون چیه اونموقع؟

یادم نیست:|
عکس عمل خوبی نشون نمیده الان دارم میرم برات تعریف میکنم چ میشه برگشتم
ینی پس فردا:|
شاید فردا بیام ولی کوتاه مدت:|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun ، sober
خاکــ بر سرم شُد ..

دوستم تموم کرد .. >_<

من برم بخونم ._.*

فعلا خودافظ عشقولــیا ((:

rding
Unknown
(17-10-2015، 19:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2015، 19:41)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2015، 19:39)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2015، 19:34)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داغ کردم |||:

rding
سلام ._.

(17-10-2015، 19:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب پس فردا دوباره میرم اگه چیزی فهمیدم بت میگم
مرتیکه خلاف کار:|
بازیم حیف ارور میده وگرنه بازیش میکردم ولی مشکل اینجاس ازاول شرومیشه من بازباید مرحله franklin and lamarعبور کنم :/

هههههه

هیچی یادت نیست ک :|

سپاس شده توسط sober ، Silver Sun
(17-10-2015، 19:45)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2015، 19:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

هههههه

یادمه گشادیم میاد بنویسم:|
پس فردا
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun ، sober
(17-10-2015، 19:46)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2015، 19:45)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههههه

یادمه گشادیم میاد بنویسم:|
پس فردا
-_- ... سوالامو تو پ.خ میپرسم پس فردا ج بده 

سپاس شده توسط sober ، Silver Sun
بیاین شبا یه صفحه دیکته به آقا آرش بگیم: )

دیکته ش عجیب ضعیفه:|
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ ، افسرده3
(17-10-2015، 19:49)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاین شبا یه صفحه دیکته به آقا آرش بگیم: )

دیکته ش عجیب ضعیفه:|

من همیشه املا هام 20 بود:|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان