امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(16-10-2015، 21:01)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 21:00)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:59)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:56)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:54)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Donya kie..??:|||
ایران با دوتا خط این ور اونورش:|||||||| یا همون فاعزه:||:
+
ستاره الان میخوای بخونی؟&_&

اون ک تو فلش نی :V

اون ی دنیا دیگس ._.* کی ایند بت گفده حتمن پاری ://

فائزه اصن تو فلش نی ._.
:|||
مطمعنی همون بود ولی دروغ نگو>_< |:
پارمیدا هیچی نگفته تو اصن موضوع پ.خ ما نیستی
ن باو فزی خیلی خوشگله ^_^* اون ک :///اصن من با اون رابطه ای ندارم :vv
فزی؟ قزی ؟
اره داشتی نداری و نخواهی داشت.-.
+
سلام ارش^_^
اون پ.خ اتو خالی کن:|
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
آگهی
(16-10-2015، 20:59)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:51)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نظر من عزاداری کنی باید دلت پاک باشه …
چون موقع عزاداری یه پنج تایی اون گوشه دارن نگاه میکنن …
که این امر برای امثال من امکان پذیر نیست -_-

دقیقا ..
من کلا برام پیش نیومده برم عزاداری .. چون اعتقاد خاصی ندارم ولی احترام میزارم ..
دادا میگن پارسال تو هیئت تهران پارس پیشرو بوده !
پیشرو اون آهنگه رو مداحی کرده ؟ :v
امسال شاید برم شمرون اعضای زد رو ببینم …

ن پیشرو زنجیر زن بوده ..
+
خوش خیال نیستم ..
فقط جهانگردی دوست دارم ..
هزینه زیادیم نداره اگه نخوای فرست کلاس باشی ..
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
من دوست دارم بزن فرانسه : )
حالا انگار دعوت نامه دادن-_-

آقا احسان:متمارض نه
مرضیه جونم^_^

آقا علی سام وان:تا حالا ندیده بودم فارسی بنویسین: )
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، bOoOoOy ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Brooklyn Baby
(16-10-2015، 21:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرصی بشین ببینم -___-
+
سلام احسان و سلام نسیم خانوم ..
اتفاقا هند کشور قشنگیه ..
من ک دلم میخواد قبل از ازدواجم یه سفر دور دنیا برم ..

سلام..
آره.. خیلی خفنه.. مخصوصا مصر..

مصر .. هند .. هلند ..
خیلی خوبه 
+
خوبم احسان تو خوبی؟
+
تینا هم بشین ._.
مصر و لندن..

البته لندن خیلی ماجراجویی نداره.. فقط به خاطر شرلوک.. :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-10-2015، 21:03)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 21:01)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:59)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرصی بشین ببینم -___-
+
سلام احسان و سلام نسیم خانوم ..
اتفاقا هند کشور قشنگیه ..
من ک دلم میخواد قبل از ازدواجم یه سفر دور دنیا برم ..
سلام اهورا :> 
خوبی ؟ 

بیا با هم بریم :| 

(16-10-2015، 20:58)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مای بی بی پیام داد به من :/
:||

بازار یابی تک ب تک 
برای مشتری های ثابت :|

به تو ام پی ام داد ‌؟
واسه من شد 5 تا :||
شما 5 پیام خصوصی نخوانده دارید. فرستنده‌ی آخرین پیام: موتور MyBB - عنوان آخرین پیام: پاسخ جدید در | گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |
دستت خورده ب ی چی برو تو پ.خ زده چیکار کنی :|||

+پاری همش تقصیره توعه -___-

من نمیبخشمت :v
نبخش به جهنم :|
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 87

سپاس شده توسط sober ، bOoOoOy ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
ج سلامم دیگه نمیدین:|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، bOoOoOy ، Brooklyn Baby ، sober ، Dead Silence ، esiesi
(16-10-2015، 21:03)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 21:00)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:58)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه بچت تبلیغ میکنه :v

انقد نمکدون داریم تو فروم شهرداری برا آب کردن برفا نمک کم نمیاره:|

جووون جون :v یکی دسمال بده :v
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ ، sober ، Dead Silence
(16-10-2015، 21:02)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 21:00)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشام میسوزه.___.
4 تا پروژرو به پایان رسوندمO_O
شکد:|
سلام:|
سلام :V

میبینم کیفت کوکه
نصب شد؟
+
من صندق پ خ 100%دپره ولی پ خ هام همین جوری داره میره بالاO_O
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(16-10-2015، 21:01)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:56)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:54)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافط حیوانات فلش :|

مدیر انقد بی ادب 290290
منم بآی  (:

آواتارو T_T
مث خودته :|
از چه لحاظ *-*؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ ، sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Jack Daniel'ѕ
(16-10-2015، 21:03)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 21:00)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه بچت تبلیغ میکنه :v

انقد نمکدون داریم تو فروم شهرداری برا آب کردن برفا نمک کم نمیاره:|

گفتگو رو مشترک شدی !

درش بیار ازین حالت ، داخل پ.خ نوشته ی لینک ..

اونو بزنی از حالت مشترک در میاد

:|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان