امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

مرصی بشین ببینم -___-
+
سلام احسان و سلام نسیم خانوم ..
اتفاقا هند کشور قشنگیه ..
من ک دلم میخواد قبل از ازدواجم یه سفر دور دنیا برم ..
 سپاس شده توسط esiesi ، Brooklyn Baby ، sober ، # αпGεʟ
آگهی
(16-10-2015، 20:56)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ماهان خوبی ؟

سلام..
نه دارم میمیرم..
تو خوبی؟
 سپاس شده توسط sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
مای بی بی پیام داد به من :/
:||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Brooklyn Baby ، bOoOoOy ، # αпGεʟ
(16-10-2015، 20:56)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:54)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقات علیه؟؟؟O.O*
مثل اون موقع میشه که داشتم با دنیا علیو نصیحت میکردیم مثلاا و بعدا فهمیدم که دنیا و علی دوست بودن:||||||||||||||||||

Donya kie..??:|||
ایران با دوتا خط این ور اونورش:|||||||| یا همون فاعزه:||:
+
ستاره الان میخوای بخونی؟&_&

بلع

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 84
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober ، # αпGεʟ
(16-10-2015، 20:55)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

سلام مجهول ...
اولش بود ماهول وللی دستم نوشت مهول بعدم کردتم مجهول وای که چه بامزه من چه قدر نمک شدم.-.- -__-*
 سپاس شده توسط Interstellar ، # αпGεʟ ، sober
(16-10-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرصی بشین ببینم -___-
+

سلام..
آره.. خیلی خفنه.. مخصوصا مصر..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober
(16-10-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرصی بشین ببینم -___-
+

چشم خان داداش ._.

سلام :|
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، sober
(16-10-2015، 20:56)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:54)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 20:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقات علیه؟؟؟O.O*
مثل اون موقع میشه که داشتم با دنیا علیو نصیحت میکردیم مثلاا و بعدا فهمیدم که دنیا و علی دوست بودن:||||||||||||||||||

Donya kie..??:|||
ایران با دوتا خط این ور اونورش:|||||||| یا همون فاعزه:||:
+
ستاره الان میخوای بخونی؟&_&

اون ک تو فلش نی :V

اون ی دنیا دیگس ._.* کی ایند بت گفده حتمن پاری ://

فائزه اصن تو فلش نی ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober
(16-10-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرصی بشین ببینم -___-
+

خوش خیالیا..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober

مرصی بشین ببینم -___-
+
سلام اهورا :> 
خوبی ؟ 

بیا با هم بریم :| 
(16-10-2015، 20:58)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مای بی بی پیام داد به من :/
:||

بازار یابی تک ب تک 
برای مشتری های ثابت :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dead Silence ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان