امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(16-10-2015، 18:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
از دست 4نفر ناراحتم-_-
شامِل من میشه؟ ._. [!]
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
آگهی
نویسنده متخصص خبرها
اسمت چیه؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-10-2015، 18:54)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:50)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:49)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:46)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی ساکت باشه خَرِه :| 
به عُنوان مِثال تو خَری ._.

و به عنوان نمونه اولیه تو خری -.__.-
خَزُ خیل ._.
مِثال دوم▼
تو یه گاو هُلندی هَستی :|

خز درختی |: 
و ب عنوان یک حقیقت : 
تو یک قاطر روسی هستی :|
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 71
(16-10-2015، 18:57)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
از دست 4نفر ناراحتم-_-
شامِل من میشه؟ ._. [!]

نمیخوام دروغ بگم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-10-2015، 18:57)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روانی شدم \:
ببخشید میرم شام خدافظ(:
توسل کُن به سیدالشهدا .. خوب میشی ._.!
مَزشُ واسم ایمیل کُن :||||||||

(16-10-2015، 18:59)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:57)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
از دست 4نفر ناراحتم-_-
شامِل من میشه؟ ._. [!]

نمیخوام دروغ بگم
راست بگو :|
(16-10-2015، 18:57)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده متخصص خبرها
اسمت چیه؟

ملیکـ:|
(16-10-2015، 18:59)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:57)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روانی شدم \:
ببخشید میرم شام خدافظ(:

(16-10-2015، 18:59)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
از دست 4نفر ناراحتم-_-
شامِل من میشه؟ ._. [!]

نمیخوام دروغ بگم

متاسفانه بله
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(16-10-2015، 18:59)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روانی شدم \:
ببخشید میرم شام خدافظ(:

سلام
از دست 4نفر ناراحتم-_-
شامِل من میشه؟ ._. [!]

نمیخوام دروغ بگم

منم جزوشونم مطمئنم:|
مثه همیشه:|
ولی شایدم نباشم:|
دیوانه شدم وای وای دیوانه شدم:>
(16-10-2015، 18:59)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:54)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:50)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:49)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2015، 18:46)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی ساکت باشه خَرِه :| 
به عُنوان مِثال تو خَری ._.

و به عنوان نمونه اولیه تو خری -.__.-
خَزُ خیل ._.
مِثال دوم▼
تو یه گاو هُلندی هَستی :|

خز درختی |: 
و ب عنوان یک حقیقت : 
تو یک قاطر روسی هستی :|
بوزینه ای بیش نیستی ._.!
گُمشو از جِلو چِشام :|
سلامـ بر کاربرِ جدید گ.آ ._.!
(16-10-2015، 19:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روانی شدم \:
ببخشید میرم شام خدافظ(:

سلام
از دست 4نفر ناراحتم-_-
شامِل من میشه؟ ._. [!]

نمیخوام دروغ بگم

منم جزوشونم مطمئنم:|
مثه همیشه:|
ولی شایدم نباشم:|
دیوانه شدم وای وای دیوانه شدم:>
:|

خوشبختم ملیکا جان
من نسیمم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان