(15-10-2015، 21:14)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام علیکُم <:
(15-10-2015، 21:04)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلامـ داداش علی ^ــ^
(15-10-2015، 21:01)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلامـ <:
هیشکی با من نمیحرفه
ماشالا دُختر، عین اینا جلف نیستی ! فقط یه چیزی مُعلم به کسایی که سیاه پوشیده بودن تو کلاس بودَن گُفت اَخلاقمون باید حُسینی باشه نه ظاهر خُلاصَش #
چطوری کیمیا خانوم؟ .-.
مرسی نظر لطفتونه
آره خب راست گفته... دمش گرم :>
خوبم مرسی شما خوبی؟
خواهِش میکنم .-.
مُعلمه اَصن درس نمیده فقط بلده حرف بزنه یروز اومد سوالای مُطالعاتُ خودش درآورد چقدر مِنت گُذاشت! :|
مرسی ..
(15-10-2015، 21:15)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوَلاش که بیشتر مال هفتمه بعد میشه گُفت زیـاد سخت نبوده فعلا
(15-10-2015، 21:13)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هشتم .
(15-10-2015، 21:00)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شادی شما هفتمی یا هشتم ؟!
هشتم ریاضیش چطوره ؟ سخته ؟
:|
این نظر من بود حالا شادی خانومم الان نظرشُ ارائه میده ..