امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(15-10-2015، 21:14)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:04)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:01)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی با من نمیحرفه p336
سلامـ <:
ماشالا دُختر، عین اینا جلف نیستی ! فقط یه چیزی مُعلم به کسایی که سیاه پوشیده بودن تو کلاس بودَن گُفت اَخلاقمون باید حُسینی باشه نه ظاهر خُلاصَش #
چطوری کیمیا خانوم؟ .-.
سلامـ داداش علی ^ــ^
مرسی نظر لطفتونه Smile
آره خب راست گفته... دمش گرم :>
خوبم مرسی شما خوبی؟
سلام علیکُم <:
خواهِش میکنم .-.
مُعلمه اَصن درس نمیده فقط بلده حرف بزنه یروز اومد سوالای مُطالعاتُ خودش درآورد چقدر مِنت گُذاشت! :|
مرسی ..

(15-10-2015، 21:15)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:13)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشتم .

(15-10-2015، 21:00)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی  شما هفتمی یا هشتم ؟!

هشتم ریاضیش چطوره ؟ سخته ؟
اوَلاش که بیشتر مال هفتمه بعد میشه گُفت زیـاد سخت نبوده فعلا
:|
این نظر من بود حالا شادی خانومم الان نظرشُ ارائه میده ..
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، sober ، Apathetic ، # αпGεʟ
آگهی
(15-10-2015، 21:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبید بچه ها ؟
+
جانم نسیم خانوم !
+
علی داداش چرا خودت نمیزنی .. بزن من ساپورتت کنم ..
همش ک نباس من بزنم .. شمام جا میوفتین

منم می تونم توش کمک کنم
یه کتاب داشتم پر بود اما الان پیداش نمی کنم
بی بلا : )
میشه بگین اشکال رمان من چیه؟
خیلی قسمت هاش کوتاهه قبول اما حس می کنم یه جاش اشتباهه
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
صاﺩﻕ ﻫﺪﺍﯾﺖ ﭼﻪ ﻗﺸﻨﮓ ﮔﻔﺖ : ﻧــــــﺎﺑﯿﻨﺎ ﻏﺼــــــــﻪ
ﻧﺨــــــــــــﻮﺭ . . . . . . . ﺩﺭ ﺩﻧﯿـــــــــﺎ
ﭼﯿــــــــﺰ ﻗﺸﻨﮕــــــــــﯽ ﺑــــــــﺮﺍﯼ ﺩﯾــــــﺪﻥ
ﻭﺟـــــــــــﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻣـــــﺎ ﻫـــــــﻢ ﮐــﻪ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿـــﻢ
ﺧــــــــﻮﺩ ﺭﺍ ﺑــﻪ ﮐــــﻮﺭﯼ ﺯﺩﻩ ﺍﯾـــــﻢ
ﺑـــــــــﺎﻭﺭ ﮐـــــــــــــــــــﻦ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 35

سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
(15-10-2015، 21:16)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:12)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:11)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:08)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناظم مدرسه میگُفت میرید مُحرم چشتون به ناموس مردم نیفته آلوده به گُناه شید :|
گریِش دراومد یه چیزایی از جامعه گُفت ._.!
بُغض کرد دلم براش کباب کوبیدهـ شُد :/

(15-10-2015، 21:08)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی اقا بالاخره لایک کردی یکیو ._.
نوکرتونم هستم  ._.
لایک دادَن وَظیفَس :[
افرین پسر خوب ! ._.*
:||
اسپم ؟ :|
تو عُمرم یه بار این اسپمُ دادم :|
جَنبه داشته باش .__.
پاک...\:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 35

OMG  .__.
(15-10-2015، 21:19)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبید بچه ها ؟
+
جانم نسیم خانوم !
+
علی داداش چرا خودت نمیزنی .. بزن من ساپورتت کنم ..
همش ک نباس من بزنم .. شمام جا میوفتین

منم می تونم توش کمک کنم
یه کتاب داشتم پر بود اما الان پیداش نمی کنم
بی بلا : )
میشه بگین اشکال رمان من چیه؟
خیلی قسمت هاش کوتاهه قبول اما حس می کنم یه جاش اشتباهه

رمانتون چیه؟
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=239935
اینه
من اینا رو فروردین نوشتم ولی الان دارم میذارم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
هشتم تا به اینجا که ما خوندیم ریاضیش سخت نبود .. در مقایسه با هفتم میگن آسون تره ! منم فکر کنم درست میگن .. هفتم سخت بود :/
+ سلام اهورا .
(15-10-2015، 21:15)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:13)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشتم .

(15-10-2015، 21:00)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی  شما هفتمی یا هشتم ؟!

هشتم ریاضیش چطوره ؟ سخته ؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط sober ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
Slm ._.*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان