امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(15-10-2015، 21:11)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عُقده ای بنظرتون یعنی چی؟ .-.
نسیم خانوم شما که بزرگتری یه پاسخی به این سوال بدهـ  :|

از چه لحاظ؟
از لحاظ روانشناسی یعنی نیاز هاش در کودکی برطرف نشده
اما در میان عامه مردم به این صورت جا افتاده که کسی چیزی رو نداره و نداشته و میخواد داشته باشتش
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
هشتم .
(15-10-2015، 21:00)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی  شما هفتمی یا هشتم ؟!
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
آقا اهورا بهترهـ یه تایپک بزنین با عنوان سُخن بزرگان# (:
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ḲℑℳℐÅ
(15-10-2015، 21:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام دوباره
آقا اهورا ؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-10-2015، 21:04)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:01)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی با من نمیحرفه p336
سلامـ <:
ماشالا دُختر، عین اینا جلف نیستی ! فقط یه چیزی مُعلم به کسایی که سیاه پوشیده بودن تو کلاس بودَن گُفت اَخلاقمون باید حُسینی باشه نه ظاهر خُلاصَش #
چطوری کیمیا خانوم؟ .-.
سلامـ داداش علی ^ــ^
مرسی نظر لطفتونه Smile
آره خب راست گفته... دمش گرم :>
خوبم مرسی شما خوبی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 34

سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
سلام اهورا
خدافظ ایلین

سپاس شده توسط sober ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-10-2015، 21:13)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:11)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عُقده ای بنظرتون یعنی چی؟ .-.
نسیم خانوم شما که بزرگتری یه پاسخی به این سوال بدهـ  :|

از چه لحاظ؟
از لحاظ روانشناسی یعنی نیاز هاش در کودکی برطرف نشده
اما در میان عامه مردم به این صورت جا افتاده که کسی چیزی رو نداره و نداشته و میخواد داشته باشتش
کاملا مُلتَفط شدم ._.
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
(15-10-2015، 21:13)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشتم .

(15-10-2015، 21:00)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی  شما هفتمی یا هشتم ؟!

هشتم ریاضیش چطوره ؟ سخته ؟

سپاس شده توسط sober ، Apathetic
خوبید بچه ها ؟
+
جانم نسیم خانوم !
+
علی داداش چرا خودت نمیزنی .. بزن من ساپورتت کنم ..
همش ک نباس من بزنم .. شمام جا میوفتین
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
(15-10-2015، 21:12)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:11)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 21:08)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناظم مدرسه میگُفت میرید مُحرم چشتون به ناموس مردم نیفته آلوده به گُناه شید :|
گریِش دراومد یه چیزایی از جامعه گُفت ._.!
بُغض کرد دلم براش کباب کوبیدهـ شُد :/

(15-10-2015، 21:08)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی اقا بالاخره لایک کردی یکیو ._.
نوکرتونم هستم  ._.
لایک دادَن وَظیفَس :[
افرین پسر خوب ! ._.*
:||
اسپم ؟ :|

سپاس شده توسط sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 91 مهمان