امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(15-10-2015، 19:44)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:37)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:30)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه مهربون شدی
جونت بی بلا (:
مثلا منم مهربون شدم :|
منو چی میگی هم درحال درس خوندن هم درحال دیدن تریلر بازی ها هم تو گ.ا و هم تو پ.خ

درس ُ بیخی ..
از وقتی که معلم نمره کلی ریاضی و خونده کلا به درس توجهی ندارم !
5 از 8 نمره کلی !
فقد یه بار از 5 شدم 1 :||
بقیشو نمره کامل گرفتم -_-
زنیکه **** -_-
اینار.و وللش میدونی چی شده ؟ ^___^
من از 7 شدم 5
اونم دیروز برگه هارو داد :|
وات هپند؟ |:

کلا جمع نمرات و گفت ..
وگرنه یه امتحان گرفت از 10 ..
یعنی انقدر ذوق زده شده بودم سوال یک و یا  اشتباه نوشته بودن یا ننوشته بودن ! حتی هلیا مخ کلاسمونم جوابشو اشتب در آورد ! 
اونوقت من درست در آوردم .. ._.
_
یادت میاد یه کارتون بت معرفی کرده بودم ؟ ._.
عکس اون مو قرمزه رو کشیدم ._.
:||
از کارتون بدم میاد دیگه

آه آره تو بابالنگ درازو دوست داشتی :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
آگهی
(15-10-2015، 19:40)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:38)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با حرف LOL  من یاد شل شاک میفتم ._.!
یادش بخیر یه زمانی مُد شدهـ بود :||

دقیقا نمیدونم چیشد ولی من تو یه امتحانی که دو سه تا سوال بود شدم بیست بقیه هفت و هشت هیجده :|
اَصن به مُعجرهـ اعتقاد پیدا کردم! ._.

من بچه که بودم به هرچیزی اعتقادداشتم جز معجزه
حتی به جادوهم اعتقاد داشتم
من بچه که بودم وقتی از تاریکی میترسیدم اومدم یکاری کردم، برای ایکه نترسم میرفتم تو دِل تاریکی اگه جایی تاریک بودُ میترسیدم همین کارو میکردمـ واقعا الان به خودم افتخار میکنمـ ._.
هعی ._.' '
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi ، sober
(15-10-2015، 19:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:44)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:37)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درس ُ بیخی ..
از وقتی که معلم نمره کلی ریاضی و خونده کلا به درس توجهی ندارم !
5 از 8 نمره کلی !
فقد یه بار از 5 شدم 1 :||
بقیشو نمره کامل گرفتم -_-
زنیکه **** -_-
اینار.و وللش میدونی چی شده ؟ ^___^
من از 7 شدم 5
وات هپند؟ |:

کلا جمع نمرات و گفت ..
یعنی انقدر ذوق زده شده بودم سوال یک و یا  اشتباه نوشته بودن یا ننوشته بودن ! حتی هلیا مخ کلاسمونم جوابشو اشتب در آورد ! 
_
از کارتون بدم میاد دیگه

الان نه دیگه وقتی دیدم صحنه عاشقونه شد گفتم منو چه به کارتون دیدن ._.

(15-10-2015، 19:45)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب...
هرچی حساب می کنم می بینم نمیشه برم

کجا عزیزم ؟
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 23

سپاس شده توسط sober ، esiesi
(15-10-2015، 19:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی نوشته ای دارم مینویسم با محتوای نامناسب و ترسناک ..
اونایی ک جنبه دارن پ.خ بدن Smile

الان پ خ بدم مثلا؟؟ :/

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط sober ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
(15-10-2015، 19:47)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از 7 شدم 5
وات هپند؟ |:

کلا جمع نمرات و گفت ..
_
از کارتون بدم میاد دیگه

الان نه دیگه وقتی دیدم صحنه عاشقونه شد گفتم منو چه به کارتون دیدن ._.

(15-10-2015، 19:45)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب...
هرچی حساب می کنم می بینم نمیشه برم

کجا عزیزم ؟
برم درس بخونم مثلا
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-10-2015، 19:48)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی نوشته ای دارم مینویسم با محتوای نامناسب و ترسناک ..
اونایی ک جنبه دارن پ.خ بدن Smile

الان پ خ بدم مثلا؟؟ :/

راسش فکر نکنم شما ب درد کارکترا بخورید ..
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، # αпGεʟ ، sober
بدرود دوستان
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ ، ( lιεβ ) ، sober ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
(15-10-2015، 19:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود دوستان

خدافظ عششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​ششششششششششششششششقم :77777
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 23
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، FARID.SHOMPET
(15-10-2015، 19:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:38)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با حرف LOL  من یاد شل شاک میفتم ._.!
یادش بخیر یه زمانی مُد شدهـ بود :||

دقیقا نمیدونم چیشد ولی من تو یه امتحانی که دو سه تا سوال بود شدم بیست بقیه هفت و هشت هیجده :|
اَصن به مُعجرهـ اعتقاد پیدا کردم! ._.

حالا تو چرا زرت پریدی بیرون از شل ؟ :|
خیلی وقته بازی نکردیم دلم تنگ شده ._.
وقتی کسی اشتب میفرستاد LOL .-.
._.
خُب بریم شِل .-.
یه اشتباه بزرگی که کردیم این بود که همه جا شلُ رواج دادیم :||
انقدر میسوختم وقتی این خارجیا میگفتن :LOL V
من خیلی وقته بازی نکردم اصن فراموشش کردم :/
 سپاس شده توسط sober ، esiesi ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، # αпGεʟ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=244697
 سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان