امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(15-10-2015، 19:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:30)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:29)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
# αпGεʟ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×WrOnG TuRn× *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☠☠†§Gнö☠☠ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ ، 1 مهمان

چه خبره!1!!

نقل قول: اینا ببینن بعد من نبینم ؟؟؟ .-. 

منم میخوام ببینم :7

من تا الان فقط به یه پسر نشون دادم که اون طرف هم چشم داشتی نداشت... Dodgy

خیلی شومپتی :|
مگه من چشم ***** دارم ؟ :| 

دور شو شومپته کته کله Confused  چشم ***** که نه ولی چشم **** داری. Big Grin
|: 
شومپت تر از قبل شدی :7
من چشم * هم ندارم چ برسه ب **** :| 

(15-10-2015، 19:31)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما همونی ک ۱۳ ساعت کلاس بود عایا ؟؟؟ :|

آره :| 
خود بدبختشم |: 

آخی الهی  Big Grin
مرگ بر درس :97:

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ
آگهی
(15-10-2015، 19:32)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام تخم مرغ بخوری بعد بابات زنگ بزنه پیتزا سفارش بده خیلیه ها (:
محبت چکه میکنه Big Grin

:> 
چکه چکه چکه چکه چکه :>
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 21
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-10-2015، 19:30)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل ؟

جونم ؟ ._.
میخواستم بیام پ.خ ـت ولی حسش نی .-.
خیلی سخته هم درحال پ.خ بازی باشی هم توی گفتگو !
قبلا راحت بود ولی الان عادتام از بین رفته ! ._.
چه مهربون شدی
جونت بی بلا (:
مثلا منم مهربون شدم :|
منو چی میگی هم درحال درس خوندن هم درحال دیدن تریلر بازی ها هم تو گ.ا و هم تو پ.خ

درس ُ بیخی ..
از وقتی که معلم نمره کلی ریاضی و خونده کلا به درس توجهی ندارم !
5 از 8 نمره کلی !
فقد یه بار از 5 شدم 1 :||
بقیشو نمره کامل گرفتم -_-
زنیکه **** -_-
اینار.و وللش میدونی چی شده ؟ ^___^
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
(15-10-2015، 19:32)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محبت چکه میکنه Big Grin

Lol  Big Grin

نوش جان

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-10-2015، 19:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:30)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل ؟

جونم ؟ ._.
میخواستم بیام پ.خ ـت ولی حسش نی .-.
خیلی سخته هم درحال پ.خ بازی باشی هم توی گفتگو !
قبلا راحت بود ولی الان عادتام از بین رفته ! ._.
چه مهربون شدی
جونت بی بلا (:
مثلا منم مهربون شدم :|
منو چی میگی هم درحال درس خوندن هم درحال دیدن تریلر بازی ها هم تو گ.ا و هم تو پ.خ

درس ُ بیخی ..
از وقتی که معلم نمره کلی ریاضی و خونده کلا به درس توجهی ندارم !
5 از 8 نمره کلی !
فقد یه بار از 5 شدم 1 :||
بقیشو نمره کامل گرفتم -_-
زنیکه **** -_-
اینار.و وللش میدونی چی شده ؟ ^___^
من از 7 شدم 5
اونم دیروز برگه هارو داد :|
وات هپند؟ |:

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
(15-10-2015، 19:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محبت چکه میکنه Big Grin

مگه به تو نمیده؟ Big Grin

نه دیگه گف شام نیمرو بزن خودشون پیتزا سفارش دادن ..
 سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، FARID.SHOMPET
با حرف LOL  من یاد شل شاک میفتم ._.!
یادش بخیر یه زمانی مُد شدهـ بود :||

دقیقا نمیدونم چیشد ولی من تو یه امتحانی که دو سه تا سوال بود شدم بیست بقیه هفت و هشت هیجده :|
اَصن به مُعجرهـ اعتقاد پیدا کردم! ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، ( lιεβ )
چقد امروز بیلیارد بازی کردم |: 

ولی سرشب دستم جر خورد ^_^
الان دستم تو پانسمانه 
آی لاو یو pmc :| 
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، # αпGεʟ
(15-10-2015، 19:38)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا نمیدونم چیشد ولی من تو یه امتحانی که دو سه تا سوال بود شدم بیست بقیه هفت و هشت هیجده :|

عجب......

بازم lol :|

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-10-2015، 19:38)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بچه که بودم به هرچیزی اعتقادداشتم جز معجزه
حتی به جادوهم اعتقاد داشتم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 62 مهمان