امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

غزل ؟
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 19

سپاس شده توسط esiesi ، ( lιεβ ) ، Son of anarchy ، sober
آگهی
(15-10-2015، 19:20)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:19)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:15)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
من خوبم ولی معلومه حال تو چطوره :|
پا خوشگل پیدا کردی ؟ ._.

درود
اره. پا خوشگله و چهرش هم خوشگله (می تونی از نسیم یا فریما که دیدنش بپرسی). ولی من عاشق شخصیتش شدم تا حدود زیادی.
 طرفُ قشنگ مُعاینه کردی که قشنگِـــُ پا خوشگلِ :|
بعد میگی عاشق شخصیتِش شُدمـ ؟ .__.
اَی*********** :|| 
نه بابا. ولی کور که نیستم! از رو شلوار هم میشه فهمید طرف پا خوشگله یا نه! Big Grin
خ تو پرسیدی منم جوابت رو دادم Dodgy
از رو شلوارِ بشدَت تنگ؟ .__.
نه. از رو شلوار جین! یه روش های خاصی هست برای فهمیدنش!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ ، sober
(15-10-2015، 19:22)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:19)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان ؟ (:

تسلیت میگم احسان عشقم:|||||||||||||
:| 
جوال لق |: 

(15-10-2015، 19:19)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:13)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریـد جای شومپت گُفتن بیـا بحثای تاریخی کُنیم :|..
تاریخچه ی کلمه ی شومپتو بگو :| 

(15-10-2015، 19:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان ؟ (:

جانم ؟؟؟
اول اینکه خیلی وقته ماچ ندادی :|
دوما بت گفته بودم اگه حتی از سیگار یا کلا اسمشو بیاری باید تا جایی که میتونی توی یه روز ماچ بفرستی ؟ :|
من الان اینترنتم باید تموم بشه :| 

(15-10-2015، 19:20)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ن پ از رو شلوار کُردی :| 
نزار یه چیز بگم سه ماه بن شم :|
-_-
کی با تُ بود.. -__-
 سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، Son of anarchy ، sober
(15-10-2015، 19:23)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:22)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا.....

اصن اف شدی عایا؟؟  |:

علیکم سلام
اره
آخرین بازدید شما از انجمن: امروز، ۱۹:۲۷

هوم بسیار عالی :|

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
(15-10-2015، 19:24)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:19)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:15)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود
اره. پا خوشگله و چهرش هم خوشگله (می تونی از نسیم یا فریما که دیدنش بپرسی). ولی من عاشق شخصیتش شدم تا حدود زیادی.
 طرفُ قشنگ مُعاینه کردی که قشنگِـــُ پا خوشگلِ :|
بعد میگی عاشق شخصیتِش شُدمـ ؟ .__.
اَی*********** :|| 
نه بابا. ولی کور که نیستم! از رو شلوار هم میشه فهمید طرف پا خوشگله یا نه! Big Grin
خ تو پرسیدی منم جوابت رو دادم Dodgy
نه. از رو شلوار جین! یه روش های خاصی هست برای فهمیدنش!
چه دقتی  :||||||||||||
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، Son of anarchy ، sober
(15-10-2015، 19:19)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:13)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان ؟ (:

جانم ؟؟؟
دوما بت گفته بودم اگه حتی از سیگار یا کلا اسمشو بیاری باید تا جایی که میتونی توی یه روز ماچ بفرستی ؟ :|
ماچ در مکان عمومی؟ رو تو عم تاثییر گذاشتم؟ Big Grin

سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ ، ( lιεβ ) ، Son of anarchy ، sober
(15-10-2015، 19:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

نسیم و فریما دیدنش و من ندیدمش ؟ :||||
اون یکی چیشد ؟ ._.
همونی که عکسشو بهم دادی :>
خب بیا به تو ام بدم ولی حواست باشه به کسی ندم. فقط خودم حق دارم به بقیه نشون بدم.
اون که هنوزم هست ولی من کاری باهاش ندارم. هیچ حسی بهش ندارم.

(15-10-2015، 19:15)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههههه حالا اون نارنجیه فریده

فرید 
فرید ای بزرگ مرد خوش بیامدی

درود!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چاکرم! فدات
پس بدش ._.
اسمش ؟؟ :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi ، Son of anarchy ، FARID.SHOMPET ، sober
(15-10-2015، 19:24)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:23)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:22)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا.....

اصن اف شدی عایا؟؟  |:

علیکم سلام
اره
آخرین بازدید شما از انجمن: امروز، ۱۹:۲۷

هوم بسیار عالی :|
جدیدا اومدی گ.ا ._.

سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، sober
(15-10-2015، 19:24)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزار یه چیز بگم سه ماه بن شم :|
-_-
کی با تُ بود.. -__-
دهنم واشه ی چی میگم ک بن آی.پی شم -__-

والا خیلیا با من بودن ولی الان تو اتاق تنهام |: 
(15-10-2015، 19:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان ؟ (:

جانم ؟؟؟
ماچ در مکان عمومی؟ رو تو عم تاثییر گذاشتم؟ Big Grin

بدآموزی داری تو کلن :| 
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Son of anarchy ، # αпGεʟ ، sober
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
# αпGεʟ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×WrOnG TuRn× *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☠☠†§Gнö☠☠ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ ، 1 مهمان

چه خبره!1!!

نقل قول: اینا ببینن بعد من نبینم ؟؟؟ .-. 

منم میخوام ببینم :7

من تا الان فقط به یه پسر نشون دادم که اون طرف هم چشم داشتی نداشت... Dodgy

سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ ، Son of anarchy ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان