امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(15-10-2015، 19:12)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ایمان و غزل
خوبید؟

نقل قول: O__o
ینی تو این چن روز آماری درآوردی ک کل دنیا با هم نمیتونن در بیارن :| :777777
یه ماه هست ها که دانشگاه میرم! از هفته ی اخر شهریور. باید کور و کر بود تا این چیزا رو نفهمید.

اهورا تو دانشگاه راضی هستی؟ خوبیه؟

حیف نمیتونم فش بدم ولی خوبه .. دانشگاهه دیگه ..
من جدیدا نسبت ب همچی خیلی خنثی شدم
آقا اهورا؟
امضاتون خیلی قشنگه: )
خواهش میکنم فیلمشم قشنگه
+
فرید دیگه صابرم مشکلات منو میدونه داداش بیخیال ..
امروز صبح از خواب پاشدم دیدم دچار بی حسی شدم .. عجیبه ولی واقعیت داره ..
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، esiesi ، sober ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
آگهی
(15-10-2015، 19:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود
اره. پا خوشگله و چهرش هم خوشگله (می تونی از نسیم یا فریما که دیدنش بپرسی). ولی من عاشق شخصیتش شدم تا حدود زیادی.

نسیم و فریما دیدنش و من ندیدمش ؟ :||||
اون یکی چیشد ؟ ._.
همونی که عکسشو بهم دادی :>
 سپاس شده توسط esiesi ، Son of anarchy ، sober ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(15-10-2015، 19:13)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریـد جای شومپت گُفتن بیـا بحثای تاریخی کُنیم :|..
تاریخچه ی کلمه ی شومپتو بگو :| 
(15-10-2015، 19:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان ؟ (:

جانم ؟؟؟
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 17
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، sober ، ( lιεβ ) ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(15-10-2015، 19:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین یه تیکه گوشت افتادم رو تخت
مهمون اومده پشت دره حالشو ندارم برم باز کنمo_o

هنوزم که خسته ی عالمی Big Grin

اصلاح میکنم
گشاد عالم:|
:7777
هم گشاد هم خسته ببین چه شود:77777
فرید دانشگا دهنمو به کل سرویس کرده
ههههههههههههههه
والا من که با سخت ترین درس هام هم حال می کنم. عاشق رشتت که باشی همه چیز تو دانشگاه لذت بخش میشه.
فرید سختیش مهم نیس زیاده زیادددد
از 5 صب میزم 2 میرسم
یک شنبه ها سه شنبه ها 5 صب میرم9 میرسم خونه لهمااا له
ترم اخره(:
 سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
آره غزل خیلی خوشگله^ _^
خب دیگه من برم
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
دانشگاااااااه :|||||||||||

چه کلمه ی دور از تصوری :|||

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط Son of anarchy ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، sober
(15-10-2015، 19:15)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ایمان و غزل
خوبید؟

سلام :|
من خوبم ولی معلومه حال تو چطوره :|
پا خوشگل پیدا کردی ؟ ._.

درود
اره. پا خوشگله و چهرش هم خوشگله (می تونی از نسیم یا فریما که دیدنش بپرسی). ولی من عاشق شخصیتش شدم تا حدود زیادی.
 طرفُ قشنگ مُعاینه کردی که قشنگِـــُ پا خوشگلِ :|
بعد میگی عاشق شخصیتِش شُدمـ ؟ .__.
اَی*********** :|| 
نه بابا. ولی کور که نیستم! از رو شلوار هم میشه فهمید طرف پا خوشگله یا نه! Big Grin
خ تو پرسیدی منم جوابت رو دادم Dodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi ، Son of anarchy ، sober
(15-10-2015، 19:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان ؟ (:

تسلیت میگم احسان عشقم:|||||||||||||
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi ، Son of anarchy ، sober
(15-10-2015، 19:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:13)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریـد جای شومپت گُفتن بیـا بحثای تاریخی کُنیم :|..
تاریخچه ی کلمه ی شومپتو بگو :| 

احسان ؟ (:

جانم ؟؟؟
اول اینکه خیلی وقته ماچ ندادی :|
دوما بت گفته بودم اگه حتی از سیگار یا کلا اسمشو بیاری باید تا جایی که میتونی توی یه روز ماچ بفرستی ؟ :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi ، FARID.SHOMPET ، Son of anarchy ، sober
(15-10-2015، 19:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:12)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ایمان و غزل
خوبید؟

نقل قول: O__o
ینی تو این چن روز آماری درآوردی ک کل دنیا با هم نمیتونن در بیارن :| :777777
یه ماه هست ها که دانشگاه میرم! از هفته ی اخر شهریور. باید کور و کر بود تا این چیزا رو نفهمید.

اهورا تو دانشگاه راضی هستی؟ خوبیه؟

حیف نمیتونم فش بدم ولی خوبه .. دانشگاهه دیگه ..
من جدیدا نسبت ب همچی خیلی خنثی شدم
آقا اهورا؟
امضاتون خیلی قشنگه: )
خواهش میکنم فیلمشم قشنگه
+
فرید دیگه صابرم مشکلات منو میدونه داداش بیخیال ..
امروز صبح از خواب پاشدم دیدم دچار بی حسی شدم .. عجیبه ولی واقعیت داره ..

خونسرد باش برادر :|

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، Son of anarchy ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان