امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(15-10-2015، 19:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین یه تیکه گوشت افتادم رو تخت
مهمون اومده پشت دره حالشو ندارم برم باز کنمo_o

هنوزم که خسته ی عالمی Big Grin

اصلاح میکنم
گشاد عالم:|
:7777
هم گشاد هم خسته ببین چه شود:77777
فرید دانشگا دهنمو به کل سرویس کرده
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، sober ، Son of anarchy ، # αпGεʟ ، Silver Sun
آگهی
(15-10-2015، 19:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:09)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:04)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:01)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهشا جلو احسان حرف سیگار نزنید:|

سیگار چیه ؟؟؟ :| 
من نمیدونم .-. 
فحشه ؟ 
خوردنیه ؟ 
دارو ؟ 
ماشین ؟ :|

یه دختره دربارش حرف نزن غزل ناراحت میشه:||

:|
ک..ل :| 

تویی:|

شماره ی سیگارو بده :777777777
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 16
 سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy ، # αпGεʟ ، Silver Sun
فریـد جای شومپت گُفتن بیـا بحثای تاریخی کُنیم :|..
 سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy ، esiesi ، # αпGεʟ ، Silver Sun
امیدوارم همه تون به آرزوهاتون برسین
خداحافظ همه^_^
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Son of anarchy ، esiesi ، # αпGεʟ ، Silver Sun
(15-10-2015، 19:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ایمان و غزل
خوبید؟

سلام :|
من خوبم ولی معلومه حال تو چطوره :|
پا خوشگل پیدا کردی ؟ ._.

درود
اره. پا خوشگله و چهرش هم خوشگله (می تونی از نسیم یا فریما که دیدنش بپرسی). ولی من عاشق شخصیتش شدم تا حدود زیادی.

نقل قول: حیف نمیتونم فش بدم ولی خوبه .. دانشگاهه دیگه ..

من جدیدا نسبت ب همچی خیلی خنثی شدم
ای بابا. چیزی شده پسر؟ چیزی هست به من بگو.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy ، ( lιεβ ) ، esiesi ، # αпGεʟ ، Silver Sun
احسان ؟ (:
 سپاس شده توسط sober ، esiesi ، Son of anarchy ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، Silver Sun
(15-10-2015، 19:13)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:09)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:04)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:01)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیگار چیه ؟؟؟ :| 
من نمیدونم .-. 
فحشه ؟ 
خوردنیه ؟ 
دارو ؟ 
ماشین ؟ :|

یه دختره دربارش حرف نزن غزل ناراحت میشه:||

ک..ل :| 

تویی:|

شماره ی سیگارو بده :777777777

09125290898:|
+
غزل بیا اینو جم کن:|
(این شماره قبلیه خودم قبل از پکیدن 4fvf)
احسان زنگ بزن کاملااا ج میده:777
 سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy ، FARID.SHOMPET ، esiesi ، # αпGεʟ ، Silver Sun
(15-10-2015، 19:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین یه تیکه گوشت افتادم رو تخت
مهمون اومده پشت دره حالشو ندارم برم باز کنمo_o

هنوزم که خسته ی عالمی Big Grin

اصلاح میکنم
گشاد عالم:|
:7777
هم گشاد هم خسته ببین چه شود:77777
فرید دانشگا دهنمو به کل سرویس کرده
ههههههههههههههه
والا من که با سخت ترین درس هام هم حال می کنم. عاشق رشتت که باشی همه چیز تو دانشگاه لذت بخش میشه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy ، esiesi ، # αпGεʟ ، Silver Sun
هههههه حالا اون نارنجیه فریده

فرید 
فرید ای بزرگ مرد خوش بیامدی

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، Silver Sun
(15-10-2015، 19:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 19:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ایمان و غزل
خوبید؟

سلام :|
من خوبم ولی معلومه حال تو چطوره :|
پا خوشگل پیدا کردی ؟ ._.

درود
اره. پا خوشگله و چهرش هم خوشگله (می تونی از نسیم یا فریما که دیدنش بپرسی). ولی من عاشق شخصیتش شدم تا حدود زیادی.
 طرفُ قشنگ مُعاینه کردی که قشنگِـــُ پا خوشگلِ :|
بعد میگی عاشق شخصیتِش شُدمـ ؟ .__.
اَی*********** :|| 
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، Son of anarchy ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان