امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(15-10-2015، 18:57)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:56)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: :| 
چنتا برگ ماریه دیگه :| 
علف ک این حرفا رو نداره :|
ماری؟؟؟؟؟
کتی (کوکایین) هم خوبه ها.

:| 
ماری جوانا خب :| 
کتی ؟ :| 
قبلنا بش میگفتن کوک :| 
خواهشا جلو احسان حرف سیگار نزنید:|
 سپاس شده توسط esiesi ، FARID.SHOMPET ، sober ، Silver Sun
آگهی
(15-10-2015، 18:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چرا جیگر؟((:
منو تازه وارد کار کردی ..
تمام مدت دنبال یه دختر خاص بودم...به طور عجیبی پیداش کردم...غیر منتظره بود...به همین دلیل دیگه گی نیستم Big Grin Sleepy

وا!!! جدی؟ تو چرا؟
خیانت p336 
چرا فرید ؟ چرا ؟ :|
دور از شوخی مبارکه (:
Sad منو ببخش!

باووو از تو خیلی سر تره خ! Big Grin

ممنون! خدا به همه بده از این شانس ها.
آفرین به دعات ادامه بده
Big Grin

جالب اینکه که همتونم منتظرین! میاید! میاید!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط sober ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شومپِت؟ ._.
کته کله ؟:||||
اون اَدبیاتت منُ کشته <:
|:
به این خوبی! با همین شومپت گفتن و این چیزا برات مخ خفن ترین دختر دانشگاه رو میزنم Big Grin

استاد فرید :| 
یکمم واس بقیه پسرا نگه دار :77777777
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 12
 سپاس شده توسط sober ، FARID.SHOMPET ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:55)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:54)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیانت p336 
دور از شوخی مبارکه (:
Sad منو ببخش!

دیگه وختی مهریه ام رو از تو حلقومت کشیدم بیرون میفهمی من سر ترم یا اون اقدس :|
مهریه تون چیه؟

یه دست و یه پای فرید ((:

اون که مال یه حکم دیگه س
نه هوو
Big Grin
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET ، Silver Sun
سلام :|
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، FARID.SHOMPET ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: +
فرید جان؟؟
جانم کته کله!

اون اَدبیاتت منُ کشته <:
|:
به این خوبی! با همین شومپت گفتن و این چیزا برات مخ خفن ترین دختر دانشگاه رو میزنم Big Grin
جون مَن؟ .___.!'
:[
خُدافظـ"...,
 سپاس شده توسط sober ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهشا جلو احسان حرف سیگار نزنید:|

سیگار چیه ؟؟؟ :| 
من نمیدونم .-. 
فحشه ؟ 
خوردنیه ؟ 
دارو ؟ 
ماشین ؟ :|
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 12
 سپاس شده توسط sober ، ( lιεβ ) ، FARID.SHOMPET ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:54)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چرا جیگر؟((:
منو تازه وارد کار کردی ..
تمام مدت دنبال یه دختر خاص بودم...به طور عجیبی پیداش کردم...غیر منتظره بود...به همین دلیل دیگه گی نیستم Big Grin Sleepy

وا!!! جدی؟ تو چرا؟
خیانت p336 
دور از شوخی مبارکه (:
Sad منو ببخش!

دیگه وختی مهریه ام رو از تو حلقومت کشیدم بیرون میفهمی من سر ترم یا اون اقدس :|

اقدس؟ Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

برو باووووو. اصن حق طلاق با منه! حواست نبود کامل نخوندی عقد نامه رو. من طلاق بده نیستم.

نقل قول: استاد فرید :| 
یکمم واس بقیه پسرا نگه دار :77777777
باوووو پسرای دانشکده علوم اجتماعی تو دانشگاه ما خیلی شاسگول هستن. تکو توک پسره درست و حسابی می بینی. Angel
اون مهندسی ها و علوم پایه هم که مرد و پسر قاطی هستن و اگرم دختری هست اصلا مال نیست از هیچ لحاظی Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط sober ، esiesi ، Silver Sun
(15-10-2015، 18:59)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2015، 18:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا!!! جدی؟ تو چرا؟
خیانت p336 
دور از شوخی مبارکه (:
Sad منو ببخش!

آفرین به دعات ادامه بده
Big Grin

جالب اینکه که همتونم منتظرین! میاید! میاید!
ما هم برای تو دعا می کنیم
آفرین
Big Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Silver Sun

نقل قول: +
فرید جان؟؟
جانم کته کله!

اون اَدبیاتت منُ کشته <:
|:
اومدی بمونی یا میری؟
میخوایم ببینیم اگه میمونی بیاریمت تو داستان
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، sober ، Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان