امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

سلام. 

بالاخره اخر هفته شد و همگی فارغ میشیم

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(14-10-2015، 19:47)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:41)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم احسان تو خوبی داش؟

فدات داش 
خوبم مرسی 

خوش میگذره ؟

اره خوش میگذره ..
کجای تهرانید؟
مشهد ._.

(14-10-2015، 19:43)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:38)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا هیچکدوم ازینا کار ای تورو ندیدن :| 

من ک دیدم بهت میگم حتما برو ...

اهور میگه پر هزینس T_T
برم نرم ؟.. اصن شاید عمرم تا اون موقع قد نداد ._.
____

کاری داری همینجا بگو ._. >_<

خیلیم هزینه ش زیاد نی 
دختر دایی خودم گرافیک خونده .-. 
برو
هنوکلاس هشتمی :| 
واس این حرفا کوچیکی 
ب فردا یذره امید داشته باش :| 

باشه ._. \
در کنارش مترجمی هم میرم / ._. 
چی میگی برادر سال بعد باید انتخاب رشته کنم / ._. \
 سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ
(14-10-2015، 19:43)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:37)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا ...
پ خ تو وا نکن خب ؟ (:

تینا ..
منظور خاصی داش حرفت ._. ؟..

(14-10-2015، 19:38)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهور میگه پر هزینس T_T

(14-10-2015، 19:34)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ رو نیز باز کن :|

تو باید بگی منظورت از بیوت چیه
..
منظورت از پ خ بستن چیه .. نه من !
رفیق کی تو رو تنها گذاشته آخه .. اسم بده جنازه بگیر .. (:
باز کن اونو .. بعدش پ م بده! سریع !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Berserk ، Jack Daniel'ѕ ، esiesi ، # αпGεʟ
(14-10-2015، 19:52)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:37)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا ...
پ خ تو وا نکن خب ؟ (:

تینا ..

اهور میگه پر هزینس T_T

(14-10-2015، 19:34)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

..
رفیق کی تو رو تنها گذاشته آخه .. اسم بده جنازه بگیر ..  (:
باز کن اونو .. بعدش پ م بده!  سریع !

حالا وقتی ک ب یکی نیاز دارم همه غیب میشن آ .. الان ک حوصله کسی رو ندارم شیش نفری ریختن سرم ..
باشه (:❤
 سپاس شده توسط Dead Silence ، # αпGεʟ
محرم برم نظام آباد عزاداری ._____.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، esiesi ، # αпGεʟ
(14-10-2015، 19:56)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 19:52)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا ...
پ خ تو وا نکن خب ؟ (:

تینا ..

اهور میگه پر هزینس T_T

..
رفیق کی تو رو تنها گذاشته آخه .. اسم بده جنازه بگیر ..  (:
باز کن اونو .. بعدش پ م بده!  سریع !

حالا وقتی ک ب یکی نیاز دارم همه غیب میشن آ .. الان ک حوصله کسی رو ندارم شیش نفری ریختن سرم ..
باشه (:❤
من بودم هستم خاهم بود ..  وقتی خودت پ م نمیدی  و حرف نمیزنی باهام ،  از کجا بفهمم نیاز داری  بهم یا به بقیه ؟  
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Berserk ، # αпGεʟ
دهنم صاف شد بخونم اینایی که نوشتینو اینقدر پیچیده چرا اخه؟:|||
+
از رو حسودی کلی اواتار خوب پیدا کردم کی میخواد؟؟((((:
LOL :-)

من

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلام...
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ
مُروا ؟ اینجایی ؟

توی لیست دوستانم دیدم آنلاینی ، پ.خ رو باز کُن ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان