امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

سلام چخبر؟
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Son of anarchy ، # αпGεʟ ، sober
آگهی
(09-10-2015، 17:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 17:31)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من موندم  شما این فوشا رو از کجا میارید :|
نشیمنگاه احمدی نژاد :| 

(09-10-2015، 17:32)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 17:26)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمتر الودگی ارسال ایجاد کن ای شپشو سوسکی لهیده :}
یعنی اصن این صفتایی که میدم چه تو هم تو همه :|

تو نیز کمتر سایت را کثیف کن ای قورباغه ی مورد تشریح قرار گرفته ی کثیفِ خونخوار  :| 
من اربابی بسار دلسوزم که به بندگان شپشو کهیری لجنی ادمخوار هم اهمیت میدهم :>>
شما اول سایت را الوده نکن

پس به نزد صاحبت برو و ذره ای لجن خونی طلب کن و آن را جرعه جرعه بخور ای زالوی پیر بوگندو |: 
[/quote]
من خودم درس میدهم خواهی توی پاندای زخم سیاه گندبک را به شاگردی اینجانب قبول میکنم:"|
 سپاس شده توسط esiesi ، omidkaqaz ، # αпGεʟ ، sober
(09-10-2015، 17:36)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

علیک Smile

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ ʙғғ#]

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 82
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Son of anarchy ، sober
(09-10-2015، 17:36)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:
سلام احمد :||||||||
(09-10-2015، 17:36)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| چی بگم ...

بگو آآآآآآآآآآآ :|

[quote pid='3097603' dateline='1444401215']

(09-10-2015، 17:26)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم درس میدهم خواهی توی پاندای زخم سیاه گندبک را به شاگردی اینجانب قبول میکنم:"

[/quote]
متشکرم ای کپک بوگندوی بزرگ 
من خودم استادم :>
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، omidkaqaz ، sober
Hello.. Hello..Hello
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، omidkaqaz
سلااااااااااااااااااااااااااامممممم
 سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Son of anarchy
سلام ..

سپاس شده توسط Interstellar ، esiesi ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober ، Son of anarchy
(09-10-2015، 17:39)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hello.. Hello..Hello
hi.. hi.. hi :|
(09-10-2015، 17:39)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااااااااااااااااااااااامممممم

علیک سلااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممممممممممممم :| 
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Interstellar ، sober ، # αпGεʟ
(09-10-2015، 17:38)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:
خوبی اوروج علی؟:|
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ ، esiesi
(09-10-2015، 17:38)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

(09-10-2015، 17:36)~~ƧЄƬƛƦЄ~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| چی بگم ...

بگو آآآآآآآآآآآ :|

[quote pid='3097603' dateline='1444401215']

من خودم درس میدهم خواهی توی پاندای زخم سیاه گندبک را به شاگردی اینجانب قبول میکنم:"
متشکرم ای کپک بوگندوی بزرگ 
من خودم استادم :>
[/quote]
خواهشمندم ولی یادت باشد من توی پاندای زخم سیاعه لجنی پخش شده را به اینجا رساندم:>>dit
اشاره من استاد ترم:V
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، esiesi ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان