امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

مرسی ماهآن جونم خوبم : ) 3>
فعلا ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Interstellar ، # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ ، Silver Sun ، Son of anarchy
آگهی
(08-10-2015، 20:00)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:56)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جی تی ای زشته !
چادر سرشون نیست :|

اره تازه روبنده هم نزدن:|
استخفر الله
والا ماهم بازی نکردیم از دیگران شنیدیم:|
جوانان ما به کدام سو میروند؟؟؟

/:

:|
برادر دکمه بالای پیرنتو ببند:|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ ، Silver Sun ، Son of anarchy
(08-10-2015، 20:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:58)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:46)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:45)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟
ها نه بله :|
جی تی ایو تموم کردی؟

بله نه، ها:|
نمیدونم خیلی رفته بودم اون روز نشستم بازی کنم دیدم سیوم پریده-_-
دارم از اول میرم:|
از اونجا که بانکرو میزنیم:|
همون مرحله 1 اونجاکه نقش  مایکلوداره گیمر؟
اره اره
بعدشم اون یکیمون تیر میخوره میمیره مایکلم زخمی میشه
بد تراور دیوونه میشه نصف پلیسارو میکشه:|
اون یکی فک کنم فرانکلینه
ترور کلا دیوونس مرحله اخر که فرانکلین مرگ ترورو انتخاب میکنه ترور میفته زمین هی فحش میده به این مایکل :|
※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 49

سپاس شده توسط Silver Sun ، Son of anarchy
(08-10-2015، 20:02)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارش ببین چی گفتی حمید قیام کرد :|

ظهرم سر عسل خانوم شیطونو بلا قیام کرد:|
حمید جدیدا فعال شده هی قیام میکنه:|

+
ماهان خانوم من سال دیگه عمامه میزارم:|

+
حمید اون دختره که اومده بود ظهر گ ا قبلا به من درخواست داده بود رد کردم:|

(08-10-2015، 20:07)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 20:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:58)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:46)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها نه بله :|
جی تی ایو تموم کردی؟

بله نه، ها:|
نمیدونم خیلی رفته بودم اون روز نشستم بازی کنم دیدم سیوم پریده-_-
دارم از اول میرم:|
از اونجا که بانکرو میزنیم:|
همون مرحله 1 اونجاکه نقش  مایکلوداره گیمر؟
اره اره
بعدشم اون یکیمون تیر میخوره میمیره مایکلم زخمی میشه
بد تراور دیوونه میشه نصف پلیسارو میکشه:|
اون یکی فک کنم فرانکلینه
ترور کلا دیوونس مرحله اخر که فرانکلین مرگ ترورو انتخاب میکنه ترور میفته زمین هی فحش میده به این مایکل :|

تروور خیلیم سک*سیه بیشور:|
پارمیدا شخصیت چهارمش کیه؟
فرانک بعدن میاد هاا
اونجا که مایکل از پیش روانپزشکه میاد میره تو ساحل بد ما با اون دوست فران(اسمش چی بود؟) میریم اون دو تا ماشینارو بلن میکنمیم

چه ساکت شدین:|
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ ، Son of anarchy
سپاس بدین دیگه|:
ارش سپاس بده|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط esiesi ، ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ ، Son of anarchy
وات دِ ف×ا×ک :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/p2d7yb9suib777qdtu2b.png
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ ، Son of anarchy
(08-10-2015، 20:12)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس بدین دیگه|:
ارش سپاس بده|:

دادم:|

احسان -_-
خالی کن پ.خ رو
@AFSORDE
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ ، Son of anarchy
(08-10-2015، 20:15)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالی کن پ.خ رو
@AFSORDE

کردم:|
(08-10-2015، 20:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 20:15)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالی کن پ.خ رو
@AFSORDE

کردم:|
افرین

+
 بای همگی(:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Son of anarchy ، ÆҐÆŠĦ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان