امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

(08-10-2015، 19:15)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

سلام ._.
 سپاس شده توسط Interstellar ، Silver Sun ، # αпGεʟ
آگهی
(08-10-2015، 19:15)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب در نمیاد -___-*

کوسه :77777
※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 40
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Silver Sun ، # αпGεʟ
احسان :|||||||
خب دیگه حالا جمع کنید بچه ها خودتونو .. بحث رو هم به جاهای باریک نکشونید ! منحرفا .-. من زیادی از اون شب که همتون بازیتون گرفته بود حساس شدما زود اخطار میدم ها ها ها ^^

+ فقط امید رفت سپاس داد ..
منظورم لایک کردن خود پستی بود ک تو تغییر نام کاربری دادم .. برید اونو لایک کنید وگرنه اخطار میدما 
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط esiesi ، bOoOoOy ، Silver Sun ، omidkaqaz ، # αпGεʟ
(08-10-2015، 19:13)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملیکا ..
+
اسم من قدیمی شده؟عوض کنم؟

اهور از ما عقبی ||:
همه منو ملی صدا میکنن تو هم ملی صدام کن(:
+
بابا اسی من چطوره؟:>
همین الان تولدم تموم شد(:
زیاد خوشم نمیاد اسما رو به مخفف صدا کنم ابهت اسم از بین میره ولی باشه هرجور راحتی ..
+
سلام ماهان جان ..
 سپاس شده توسط Interstellar ، esiesi ، bOoOoOy ، Silver Sun ، omidkaqaz ، # αпGεʟ
(08-10-2015، 19:17)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه حالا جمع کنید بچه ها خودتونو .. بحث رو هم به جاهای باریک نکشونید ! منحرفا .-. من زیادی از اون شب که همتون بازیتون گرفته بود حساس شدما زود اخطار میدم ها ها ها ^^

منظورم لایک کردن خود پستی بود ک تو تغییر نام کاربری دادم .. برید اونو لایک کنید وگرنه اخطار میدما 

فیلم :77777

واییییییییی 
هر وقت یادم میاد از خنده میترکم :77777777

سلام ماهان 
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Apathetic ، omidkaqaz ، # αпGεʟ ، Silver Sun ، Interstellar
(08-10-2015، 19:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه عکس بزار ببینیم ..
قسم نخور عزیز 
جسارت نکردم (: 
موفق باشی ..
عکس نه :| 
شب کابوس میبینین :| 

مرسی داوشی -_^
(08-10-2015، 19:10)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان تو مگه همکلاس علی هستی ؟ :|
نه :| 
(08-10-2015، 19:11)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فریده مدیره هس :| ی بار منو برد تو کلاسشون میخواستن منو ._.* در رفتم..
بیا مدرسه ی ما ...
راه فرار نداره :77777
(08-10-2015، 19:13)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهور از ما عقبی ||:
+

خوبم .-.
تو چطوری ؟
:v اره داوشی خلاصه پشته گوشیمو :v گلم دوره هو..حالم خراب.. :v

من کوسه نیسم..من تو بلوغم در میاد -_-
 سپاس شده توسط esiesi ، omidkaqaz ، # αпGεʟ ، Silver Sun
(08-10-2015، 19:17)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون شبو یادمه عجب شبی بود یادش بخیر
+
هر دوتا جا سپاس دادم .... لینک میدادی بهتر بود به هرحال گشتم سپاس دادم تو هم برو صفحه اول تغییر نام کاربری به من سپاس بده
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Silver Sun ، Apathetic ، # αпGεʟ
هنوز تصمیم نگرفتم چی بزارم امید !
+
علی حدس میزنم چون بوری اینجوری باشه ..
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، omidkaqaz ، Silver Sun ، esiesi ، # αпGεʟ
(08-10-2015، 19:18)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه عکس بزار ببینیم ..
قسم نخور عزیز 
جسارت نکردم (: 
موفق باشی ..
عکس نه :| 
شب کابوس میبینین :| 

مرسی داوشی -_^

(08-10-2015، 19:10)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان تو مگه همکلاس علی هستی ؟ :|
نه :| 

(08-10-2015، 19:11)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فریده مدیره هس :| ی بار منو برد تو کلاسشون میخواستن منو ._.* در رفتم..
بیا مدرسه ی ما ...
راه فرار نداره :77777

اهور از ما عقبی ||:
+

خوبم .-.
تو چطوری ؟
:v اره داوشی خلاصه پشته گوشیمو :v گلم دوره هو..حالم خراب.. :v

من کوسه نیسم..من تو بلوغم در میاد -_-

18 سالگی سن بلوغه ؟؟؟ :| 
تو این سن خرس گنده ای میشی برا خودت :|

کوسه :77777777
 سپاس شده توسط Silver Sun ، bOoOoOy ، # αпGεʟ
(08-10-2015، 19:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2015، 19:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملیکا ..
+
اسم من قدیمی شده؟عوض کنم؟

اهور از ما عقبی ||:
+
زیاد خوشم نمیاد اسما رو به مخفف صدا کنم ابهت اسم از بین میره ولی باشه هرجور راحتی ..
+
سلام ماهان جان ..
از اون موقع که اسمم تو داستانت ملی شده همه ملی صدام میکنن
دوست نداری همون ملیکا صدام کن(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان