امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "

(03-10-2015، 22:18)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:17)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:16)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:14)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SaLaM...<:

خوبی عزیزم ؟
اسم جدید مبارک4xv
مرسی ((:
فدا مدا Heart

kimia-s؟
آره...
پارمیدا؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 " 178

سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، sober ، # αпGεʟ
آگهی
یونیتی مث بلک فلگ باید تا سالیانی سال بری ؟
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
(03-10-2015، 22:19)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:15)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:08)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:04)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید بزنمت؟
اخه الان باس از اون نارجیا بگیرے بخت بات یار بوده منم بروز نمیدم.-.
یادش بخیر تابستون چقد حرص زدیم تا نویسندت کنیم باز:\

حا لا خوبه هیشکی ب غیر از من. تو نظامی نمیادا /:

اونجا تار عنکبوت بسته بود/:

چقد.حرص.زدی حالا v:??

=)))لــایک حرفت حق بود
خدایے میدیدمت یاد خودم میوفتادم
چون بخش فرهنگے بدتر از نظامی بود=|
نه زیاد نه کم ولے خب بزودے سورپرایز دارے(((=
من گاهی میام
اون تاپیک تلنگر عالیه

اخ فدات شم ^_^ تو عشقے♥
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط sober ، ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ
حمــــــید؟
اسم جدید مبآرکـ

(=

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy ، # αпGεʟ ، L²evi
(03-10-2015، 22:21)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمــــــید؟
اسم جدید مبآرکـ

(=

اسم شما خوشگل تر (:

اسم.شوما.بیشتر مبارک(:
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، sober ، # αпGεʟ ، L²evi
(03-10-2015، 22:23)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:21)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمــــــید؟
اسم جدید مبآرکـ

(=

اسم شما خوشگل تر (:

اسم.شوما.بیشتر مبارک(:
مرســــی (=
من گفتمـ اسم خودمو بذارمـ...
خوبه؟

سپاس شده توسط sober ، Son of anarchy ، # αпGεʟ ، L²evi
(03-10-2015، 22:21)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:19)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:15)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:08)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:04)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید بزنمت؟
اخه الان باس از اون نارجیا بگیرے بخت بات یار بوده منم بروز نمیدم.-.
یادش بخیر تابستون چقد حرص زدیم تا نویسندت کنیم باز:\

حا لا خوبه هیشکی ب غیر از من. تو نظامی نمیادا /:

اونجا تار عنکبوت بسته بود/:

چقد.حرص.زدی حالا v:??

=)))لــایک حرفت حق بود
خدایے میدیدمت یاد خودم میوفتادم
چون بخش فرهنگے بدتر از نظامی بود=|
نه زیاد نه کم ولے خب بزودے سورپرایز دارے(((=
من گاهی میام
اون تاپیک تلنگر عالیه

اخ فدات شم ^_^ تو عشقے♥
مرسی عزیزم
خدایی ش بعضی پست ها خیلی خوبن
اما تاحالا نظامی نرفتم
هنر هم خیلی کم بازدید:|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ ، L²evi
(03-10-2015، 22:20)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:18)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:17)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:16)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2015، 22:14)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SaLaM...<:

خوبی عزیزم ؟
اسم جدید مبارک4xv
مرسی ((:
فدا مدا Heart

kimia-s؟
آره...
پارمیدا؟
اره
(03-10-2015، 22:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بازی نکردم

سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، L²evi ، sober
خوابم میاد/:  خدافس/:

هرکی سپاس نده مورچه خواره/:
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، sober ، L²evi
(03-10-2015، 22:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توهم سورپرایز دارے البته به پیشنهاد من. برو ببین خدا منو از اسمون براتون فرستاده خخ

ـــــــ
خب زیاد چرت گفتم
ـــــ

اون غسالخونه خیلی خوب بود خیلی خندیدم حمید مرسے

مارو با خاطرمون باس ببرن خندوانه=|

پارک بانوان=|پاری؟فک نکنم اردو منو جز پارک بانوان جایی برده باشه مدرسه=|هی هم منت میذاشتن میگفتن از سرتون زیاده

اینو بگم که هفتادوهفتیا هیچ فرقی با دهه شصتیا نداشتن =|
اه و نفرین دهه شصتیا اومد رو ما
تنها کسایی مه تو مدرسه گیر میدن بشون هفتادوهفتیای فلک زده ان -_-*

خب من برم فردا کلے کار دارم بابای خوشگلا.-.
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Son of anarchy ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان