امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "

(01-10-2015، 11:12)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 11:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 11:02)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 11:01)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 11:00)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید شانس داشته باشم اونم خیلی
نه بابا..
چندمی؟
دوم دبیرستان
منم همش همین فکر رو میکردم..
مخصوصا اینکه تازه چیزی که من میخوام فقط دانشگاه اصفهان داره و فقط 30 نفر میگیره..
دیگه فکر کن ..

ولی تا 3 سال دیگه هیچی معلوم نیست..

حتی اگر وضعیت تغییر نکنه..کامپوتر کاملا اینده ی شغلیش خوبه..
من میخوام یه شغلی داشته باشم توکامپیوتر که بیشتر دخترا دنبال اون نیستن
بازیسازشم :///

(01-10-2015، 11:06)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 11:04)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته که میگن 86بیت اومده؟

نه  ..
بابام گفته یه جا دیده فک کنم منظورش x86(درسته ؟ :|)که اونم همون 32بیته
منم اول همچین فکری کردم که 86 بیت داریم ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: imannnn، mel،

سلام ایمان عزیزم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 " 92
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
(01-10-2015، 11:16)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 11:12)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 11:05)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 11:02)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 11:01)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا..
چندمی؟
دوم دبیرستان
منم همش همین فکر رو میکردم..
مخصوصا اینکه تازه چیزی که من میخوام فقط دانشگاه اصفهان داره و فقط 30 نفر میگیره..
دیگه فکر کن ..

ولی تا 3 سال دیگه هیچی معلوم نیست..

حتی اگر وضعیت تغییر نکنه..کامپوتر کاملا اینده ی شغلیش خوبه..
من میخوام یه شغلی داشته باشم توکامپیوتر که بیشتر دخترا دنبال اون نیستن
بازیسازشم :///

(01-10-2015، 11:06)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 11:04)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته که میگن 86بیت اومده؟

نه  ..
بابام گفته یه جا دیده فک کنم منظورش x86(درسته ؟ :|)که اونم همون 32بیته
منم اول همچین فکری کردم که 86 بیت داریم ._.

واقعا اگه داشتیم به بابامیگفتم لب تابو ببره ارتقاش بده همین64بیت هم بعضی بازیهامو مثل جی تی ای خوب اجرانمیکنه

سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، sober ، Jack Daniel'ѕ
~ ẰLi ~

خوبی؟|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، Jack Daniel'ѕ
خدافظ ._.
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ
هنرمندای ایران نفرین شدن امسال :/
تند تند دارن میمیرن ._.
اول مرتضی .. بعد اون اقای بدن ( اسمشونو یادم رفته ) بعد علی طبابایی .. حالام هادی نوروزی کاپیتان پرسپولیس ! :-(
امروز ساعت 4 صبح فوت شد .. ای بابا چه زندگی ای شده :/
قبل تر از اینا هم یادتونه زن بنیامین و عسل بدیعی فوت شدن ؟ خیلی زندگی بدی شده :/
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
هوفف حوصلم پوکید
برم بازی کنم خدافظ

سپاس شده توسط Medusa ، sober ، Jack Daniel'ѕ
(01-10-2015، 11:20)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنرمندای ایران نفرین شدن امسال :/
تند تند دارن میمیرن ._.
اول مرتضی .. بعد اون اقای بدن ( اسمشونو یادم رفته ) بعد علی طبابایی .. حالام هادی نوروزی کاپیتان پرسپولیس ! :-(
امروز ساعت 4 صبح فوت شد .. ای بابا چه زندگی ای شده :/
قبل تر از اینا هم یادتونه زن بنیامین و عسل بدیعی فوت شدن ؟ خیلی زندگی بدی شده :/

راحت شدن ._.
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ
86 نداریم !
بعد 64 هشتادو شیشه مگه ؟ :|
 سپاس شده توسط sober
:| boln nashin...

Ey baw mnrazi nism bshinid 
MGe ki omad

Slm ._.*

Hadi eshqam raft ):
 سپاس شده توسط sober ، Silver Sun ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان