امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "

سلام ماهان *^_^*

+ نسیم عروسی که فردا نیست ! امروزه .. اگه نرم ، دیگه عروسی ای نیست که فردا برم .
خب خوشبختانه چن تا از تکالیفمو قبلا نوشته بودم .. الان میمونه فقط انگلیسی و تکالیفش ، فرانسه و امتحانش و جزوه ی زیست که برای یکشنبه ست .
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Interstellar ، Silver Sun ، # αпGεʟ ، Medusa ، sober
آگهی
(01-10-2015، 10:40)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه..
رشتت چیه؟

امسال انتخاب رشته دارمـ ._.

تجربی !
 سپاس شده توسط Interstellar ، # αпGεʟ ، sober
(01-10-2015، 10:41)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربی !
پس تو هم تجربی میری ..
خوبه :|
منم شاید همینو برم ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ ، sober
(01-10-2015، 10:41)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 10:40)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه..
رشتت چیه؟

تجربی !

ا..
یعنی امسال دومی دیگه؟

سلام شادی.. (((((:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Apathetic ، # αпGεʟ ، sober
مرضی چندمی تو؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گفتگوی آزاد نسخه ی 272 " 87
(01-10-2015، 10:42)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربی !
پس تو هم تجربی میری ..
منم شاید همینو برم ..

هوففف خوش ب حالت -_-

هنو دو سال داری .. :|

من آخه همـ روانشناسی دوس دارمـ ، همـ تربیت معلمـ ، همـ پزشکی ..

پزشکی رو از همه بیشتر دوس دارمـ .

لیسانسش از همه بیشتر طول میکشه اول اینو میرم

بعد لیسانس دوتای دیگرمـ میگیرمـ .. کلن خر باید بزنمـ تا ب سه تاش برسمـ -_- :|

(01-10-2015، 10:43)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه..
رشتت چیه؟

تجربی !

ا..
یعنی امسال دومی دیگه؟

سلام شادی.. (((((:

دومـ ک سال اول رشتس !

اولمـ .. نهمـ :|

خرداد انتخاب رشته دارمـ

(01-10-2015، 10:44)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی چندمی تو؟؟

نُ عُ مـ ._.
 سپاس شده توسط Apathetic ، Interstellar ، # αпGεʟ ، sober
مرضی منم نهمم(:
ولی تا الان فک می کردم از من بزرگتری|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوش به حالتون مرضیه و شادی
منکه اصلا فک کنم آینده ای ندارم

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Apathetic ، sober
(01-10-2015، 10:49)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی منم نهمم(:
ولی تا الان فک می کردم از من بزرگتری|:

همه فک میکنن بزرگترمـ !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun ، sober
(01-10-2015، 10:45)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2015، 10:42)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربی !
پس تو هم تجربی میری ..
منم شاید همینو برم ..

هوففف خوش ب حالت -_-

هنو دو سال داری .. :|

من آخه همـ روانشناسی دوس دارمـ ، همـ تربیت معلمـ ، همـ پزشکی ..

پزشکی رو از همه بیشتر دوس دارمـ .

لیسانسش از همه بیشتر طول میکشه اول اینو میرم

بعد لیسانس دوتای دیگرمـ میگیرمـ .. کلن خر باید بزنمـ تا ب سه تاش برسمـ -_- :|

اشکال نداره !
ادم اگه هدفی میخواد تو زندگی داشته باشه ، مثل گرفتن همین 3 تا مدرک ها ، باید خر برنه ! :-)
ولی در رابطه با ادم های بی هدف [ یکی مثل خودم ! ] باید بگم زندگی اصلا اینجوری نیست ..
من هدف خاصی تو زندگیم ندارم . هنوز حتی مطمئن نیستم چه رشته ای میرم .. نمیدونم در اینده چه شغلی میگیرم .. البته برامم مهم نیست !
زندگی یعنی همین لحظه ها .. یعنی لذت بردن ، خندیدن ، وقت گذروندن و خلاصه زندگی کردن !
وقتی هدف داشته باشی ذهنت متمرکز میشه روی اون هدف ؛ و زندگی کردن رو یادت میره .. حتی یه ذره ، ولی خب دیگه اون زندگی سابق نمیشه !
برای همین از کسایی که بهم میگن هدف داشته باش و برای رسیدن بهش تلاش کن ، زود انتخاب رشته کن ، یه شغلی که توش پول باشه انتخاب کن حتی اگه ازش خوشت نیاد و اینجور ادما بدم میاد ! من میخوام فقط زندگی کنم .. به نظرم یه زندگی عادی اونقدر امکانات داره که بتونی راحت باشی !
درس خوندن منتها بحثش جداست ..
من عاشق درس خوندن هستم ! ولی نه تو مدرسه ..
دوس دارم یه جای خلوت و اروم درس بخونم .
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان