امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 270 "

سلام شکلک چرا ممنوعه
 سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی
(22-09-2015، 11:25)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:22)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:21)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:19)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:17)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

75 سفت :V 
جوون :V 
دعوت ندادی نه من نه تو ._.
Jon jon :V

mno remove krdn ._.*
مطمعنن منم ریموو میکردن ._. 
چخببرا عشقم .-.

:| halm ki*ye :|

yani *** to madreseha ._.*
اگه مث من همچیو به چپت بگیری دنیا واست قشنگ میشه ! |: ! 
چی میگی باو من دینیو دیروز پاس کردم ! ._. |: 

Mn reshtam riyazie :V

Aqa sangine b chapam bgiram :V
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Mr.Robot
 چه قدر چرت-_-
cry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گفتگوی آزاد نسخه ی 270 " 29
(22-09-2015، 11:25)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:23)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:22)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:19)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:17)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خرخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو ؟ نه باو ! 
کی رفت المپیاد علمی کشوری ؟ |: 
اونوقت من تو مدرسه امسال روخوانی قرآنو افتادم ! |:
خو المپیاد ک مبنای خرخونی نیس..من واس المپیاد حتی ثبت نامم نکردم...یهو برام کارت اومد 3 شنبه ک باس 5 شنبه بری واس امتحان...داشتم شاخ در میاوردم...گفتم حداقل بگین چ رشته ای رو امتحان دارم..گفتن زیست....اصن نخوندم..پس خرخون نیستم
رفتی تجربی میگی خرخون نیستم ؟ ._. لا قدقد دخترم ._. 

خخخخخخخخخخ.چ ربطی داره؟؟؟؟؟؟ایمان هم الان تجربیه....حتما میخوای بگی اینم خرخون....هه

تو چی میدونی :V ایمان موقع امتحانات پی سی و گوشیشو کلا جم کرد گفت امتحانات ننردیکه ! تا بعد امتحانات خبری ازش نبود اومد گفت معدلم شد 19 ! این خرخونی نیست ؟ |: 
ببین ._. من این دلیل بهونه ها درس خون نیستم همشونو حفظم .-. امسال مد داری یا کنکور 
 سپاس شده توسط هلی ، Silver Sun ، bOoOoOy
(22-09-2015، 11:25)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:24)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:23)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:22)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:17)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Biya bahm brim biron :V
من تنها بیرون نمیرم|:
Nya -_-

خودم دوست دارم برم بیرون
خانوادم نمیزارن|:
مامان منم نمیذاره =|||

:/ b mn che aln bahse mas

:V
 سپاس شده توسط Silver Sun
(22-09-2015، 11:28)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:25)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:23)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:22)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:19)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ؟ نه باو ! 
کی رفت المپیاد علمی کشوری ؟ |: 
اونوقت من تو مدرسه امسال روخوانی قرآنو افتادم ! |:
خو المپیاد ک مبنای خرخونی نیس..من واس المپیاد حتی ثبت نامم نکردم...یهو برام کارت اومد 3 شنبه ک باس 5 شنبه بری واس امتحان...داشتم شاخ در میاوردم...گفتم حداقل بگین چ رشته ای رو امتحان دارم..گفتن زیست....اصن نخوندم..پس خرخون نیستم
رفتی تجربی میگی خرخون نیستم ؟ ._. لا قدقد دخترم ._. 

خخخخخخخخخخ.چ ربطی داره؟؟؟؟؟؟ایمان هم الان تجربیه....حتما میخوای بگی اینم خرخون....هه

تو چی میدونی :V ایمان موقع امتحانات پی سی و گوشیشو کلا جم کرد گفت امتحانات ننردیکه ! تا بعد امتحانات خبری ازش نبود اومد گفت معدلم شد 19 ! این خرخونی نیست ؟ |: 
ببین ._. من این دلیل بهونه ها درس خون نیستم همشونو حفظم .-. امسال مد داری یا کنکور 
کنکور...من برم ناهار..بای تا 9 دقیقه دیگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Mr.Robot
ایمان رفت|:
 سپاس شده توسط هلی
(22-09-2015، 11:27)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر چرت-_-
cry2
چی ملی ؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Silver Sun ، هلی
(22-09-2015، 11:26)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:25)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:22)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:21)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:19)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Jon jon :V

mno remove krdn ._.*
مطمعنن منم ریموو میکردن ._. 
چخببرا عشقم .-.

:| halm ki*ye :|

yani *** to madreseha ._.*
اگه مث من همچیو به چپت بگیری دنیا واست قشنگ میشه ! |: ! 
چی میگی باو من دینیو دیروز پاس کردم ! ._. |: 

Mn reshtam riyazie :V

Aqa sangine b chapam bgiram :V
من رشتم ریاضیه ! سال قبل زنگ اول ریاضی داشتم میرفتم فلافلی صبحانه میخوردم زنگ دووم میومدم مد ! ._. 
باز با نمره نوزده و نیم قبول شدم .-. بزن به چپت نمره هوایی میاد :V 
 سپاس شده توسط Silver Sun ، bOoOoOy ، هلی
(22-09-2015، 11:32)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2015، 11:27)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر چرت-_-
cry2
چی ملی ؟؟؟؟

اول اینکه فردا باید بریم مدرسه|:
دوم اینکه نمیزارن تنها بریم بیرون|:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان