امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 270 "

(21-09-2015، 20:46)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توچندمی؟
اره عاشقش بودم خیلی واسه من اتفاقا راحت بود فقط تو قلبا اون قسمت دهلیز راستو چپو بطن راستو چپو اینامتنفربودم -_-
اینایی ک بهت گفتم واس پارسال بود زمانیکه هفتم بودم ._. [ هفتم = دوم راهنمایی سابق ]
الان هشتمم ._. سوم راهنمایی سابق ! :-)
منم از دهلیز و بطن متنفرم !
من اولین باری که کلمه ی بطن رو دیدم ب اشتباه " بِطُن " خوندمش ._. ابروم تو کلاس رفت ._. ..

+ هلیا منم ژنتیک دوس دارم میدونم سخته ولی فک کنم عاشقش بشم هروقت درساش رو برامون بیارن ^_^
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط sober ، هلی ، ~Eilmah~ ، # αпGεʟ
آگهی
اسم اون رمانه چی بود val rding :297:
 سپاس شده توسط ~Eilmah~ ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 20:49)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 20:46)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توچندمی؟
اره عاشقش بودم خیلی واسه من اتفاقا راحت بود فقط تو قلبا اون قسمت دهلیز راستو چپو بطن راستو چپو اینامتنفربودم -_-
اینایی ک بهت گفتم واس پارسال بود زمانیکه هفتم بودم ._. [ هفتم = دوم راهنمایی سابق ]
الان هشتمم ._. سوم راهنمایی سابق ! :-)
منم از دهلیز و بطن متنفرم !
من اولین باری که کلمه ی بطن رو دیدم ب اشتباه " بِطُن " خوندمش ._. ابروم تو کلاس رفت ._. ..

+ هلیا منم ژنتیک دوس دارم میدونم سخته ولی فک کنم عاشقش بشم هروقت درساش رو برامون بیارن ^_^

اره...مطمئنم عاشقش میشی.....وای ب نظر من سخت ترین زیست زیست دوم دبیرستانه........من واس امتحان زیست دوم پدرم در اومد...فقط گریه می کردم..ولی پاس شد خدا رو شکر....ولی ب سختی..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط Apathetic ، ~Eilmah~ ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 20:48)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 20:44)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 20:39)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخش گوارش و خیلی دوست داشتم خصوصا معده
دوس داشتی ؟ o_o
من حالم بهم میخوره از همشون  ggre 
برای امتحان زیست تا 3 صبح بیدار موندم ..
من همه ی درسام برای امتحانارو فوق فوقش 6 ساعت وقت میزارم ..
حتی برای ادبیات باورت میشه بگم نیم ساعت هم وقت نزاشتم ؟ ولی بیس شدم ..
این زیست لعنتی از ساعت 7 صبح تا 3 شب زمان برد .. خیلی درس سختیه :|
پارسال ما زیستمون گیر داده بود ب قلب و روده و کلیه و این چیزا :|
+ دریاها و اقیانوس ها و زمین شناسی هم باهاش مخلوط شده بود ..
واییییییییی درس های خیلی سختی بودن >_<
15 تا دریاچه داده بود باس حفظ میکردیم همه چیزشو !
یه جا هم تو زمین شناسی فرمول رسیدن به اهن خالص رو داده بود ؛ یک صفحه ی کامل فرمول بود :|

رفتم انسانی که نه هندسه باشه و نه زیست:|
از هردوتاش بدم می اومد
انسانی من ک عاشقشم ولی مامان بابام میگن با انسانی ب جایی نمیرسی ._.
حفظیات هم زیاد داره من حوصلم نمیکشه ! ^_^
خودم میرم کتابای مربوط ب رشته های انسانی رو میخرم ..
والا خیلی گیجم .. نمدونم چه رشته ای رو انتخاب کنم !
از همه رشته ها بدم میاد ؛ از انسانی هم بدم میاد فقد شاخه ی های ادبیات و تاریخ رو دوس دارم .
من فک کنم اینده هیچ کاره بشم ._.
شاید رفتم اصن هنرستان :|

(21-09-2015، 20:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره...مطمئنم عاشقش میشی.....وای ب نظر من سخت ترین زیست زیست دوم دبیرستانه........من واس امتحان زیست دوم پدرم در اومد...فقط گریه می کردم..ولی پاس شد خدا رو شکر....ولی ب سختی..
خخخخ البته من مامانم نمیزاره پزشکی بخونم ._.
اخه خودش پزشکی خونده اتفاقا کنکور هم 300 شد و چند سال تو بیمارستان کار کرد و دکتر موفقی بود تو شهرستان خودشون :-)
ولی خو ب من میگه دیگ از پزشکی بدم میاد تو هم دکتر نشو ._.
من برم شام ! فعلا ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط sober ، ~Eilmah~ ، # αпGεʟ
م
(21-09-2015، 20:51)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 20:48)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 20:44)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 20:39)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داشتی ؟ o_o
یه جا هم تو زمین شناسی فرمول رسیدن به اهن خالص رو داده بود ؛ یک صفحه ی کامل فرمول بود :|

از هردوتاش بدم می اومد
از همه رشته ها بدم میاد ؛ از انسانی هم بدم میاد فقد شاخه ی های ادبیات و تاریخ رو دوس دارم .

(21-09-2015، 20:51)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ البته من مامانم نمیزاره پزشکی بخونم ._.
اخه خودش پزشکی خونده اتفاقا کنکور هم 300 شد و چند سال تو بیمارستان کار کرد و دکتر موفقی بود تو شهرستان خودشون :-)
ولی خو ب من میگه دیگ از پزشکی بدم میاد تو هم دکتر نشو ._.
من برم شام ! فعلا ..

من مجبورم پزشکی رو انتخاب کنم...چون از دارو و دندون بدم میاد...در نتیجه مجبورم تو این رشته مزخرف ینی تجربی پزشکی رو انتخاب کنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط ~Eilmah~ ، sober ، # αпGεʟ
پزشکی خیلیم خوبه -_-
شادونه با موضوعات کم محتوا پزشکی + روانشناسی + ماشین ها چیکار کنم ؟ چون خیلیاشون خبری و میدن و توضیحی درباره اون بیماری یا خبر ماشینی هستن :|
 سپاس شده توسط هلی ، ~Eilmah~ ، sober ، esiesi ، # αпGεʟ ، Apathetic
(21-09-2015، 20:51)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داشتی ؟ o_o

از هردوتاش بدم می اومد
انسانی رشته ی خیلی خوبیه
در همه جای دنیا کسانی که انسانی یا رشته های زیرشاخه ی انسانی رو می خونن در بالاترین سطح علمی هستن
مثلا مهندسی عمران در ایران خیلی رشته ی بالاییه اما در همه ی کشورها بجز ایران کسانی که رشته های علوم انسانی رو می خونن از لحاظ شان اجتماعی هم بالا هستن
در ضمن در آمریکا همه ی استادهای مهندسی و پزشکی چینی ها هستن ولی رشته های علوم انسانی رو فقط یه آمریکایی می تونه درس بده
این یعنی فرهنگ سازی
درسهای انسانی تحلیلیه نه حفظی:|
ادبیات انسانی خیلی کامله
من الان می تونم برم راهنمایی درس بدم
چه ادبیات و چه عربی:|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
اصن کامپیوتر بهترین رشتس -_-
اگه نبود الان هیچکس اینجا نبود -_-
ینی اصن فلش نبود 
و اینترنت نبود و ... :>
" گفتگوی آزاد نسخه ی 270 " 12
 سپاس شده توسط هلی ، sober ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 20:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پزشکی خیلیم خوبه -_-
شادونه با موضوعات کم محتوا پزشکی + روانشناسی + ماشین ها چیکار کنم ؟ چون خیلیاشون خبری و میدن و توضیحی درباره اون بیماری یا خبر ماشینی هستن :|

خوبه...ولی پدر ادم در میاد...اخه اگه قبولم بشی باس 7 سال دانشگاه بخونی...بعد 2 سال بری طرح تازه میشی پزشک عمومی...بعد باس واس تخصص بخونی 2 سال..4 سال بری طرح تخصص...تازه بعد این همه سال میتونی سرتو بالا بگیری.هه

(21-09-2015، 21:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی اصن فلش نبود 

راس میگی..حال می کنی دیگ...حالا ما باس از 5 صبح بیدار شیم بتمرگیم درس بخونیم...
روحشون شاد
 سپاس شده توسط sober ، esiesi ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 21:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی اصن فلش نبود 

من کامپیوترم دوست دارم
مخصوصا بخش نرم افزار
 سپاس شده توسط esiesi ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان