امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

(21-09-2015، 17:06)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:04)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآمـ =)

سـلـآم جـیـگـر ._.

هـرویـیـن (:

ژلـوفـن ._.

بـروفـن -_-

اسکی

اسنوبورد 

تیوپ :|

پاتیناژ

:|
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 207
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Medusa ، Silver Sun
آگهی
(21-09-2015، 17:08)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:06)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:05)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:03)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:01)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی : )

باو این خیلی برام بزرگه |:

(21-09-2015، 17:03)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان عمت |:

ببخشید ):
اشکالی نداره
+
نگفتی کیه؟
هیچکی |:
میگم اولین تجربمه |:
آخه گفتی یکی هست خوبه از دست دادمشو ازین حرفا...
گفتم شاید من بش بگم بات دوس شه قبول کنه

از خودم در آوردم |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Silver Sun
(21-09-2015، 17:09)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:08)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:06)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:05)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:03)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو این خیلی برام بزرگه |:

ببخشید ):
اشکالی نداره
+
نگفتی کیه؟
هیچکی |:
میگم اولین تجربمه |:
آخه گفتی یکی هست خوبه از دست دادمشو ازین حرفا...
گفتم شاید من بش بگم بات دوس شه قبول کنه

از خودم در آوردم |:
آهــــــــا ک اینطور (:
ولی اگه کسی بود بگو تا بش بگم تعارف نکنی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Silver Sun ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 17:04)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:02)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:00)ایAiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 16:55)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ خواستگاریمو پس میگریم …
اسب سفید ندارم …
خر قهوه ای دارم -_-

نه من اسب سفید دارم |:

اسـب سـفـیـد نـمـیـخـوآد :|

کـی بـنـز سـفـیـد دآره ؟ ._.

آرش خیلی خرپوله :|
هر ماشینی بخواد میخره .-.

:> LOL

ایـنـم فـهـمـیـد -_-

(21-09-2015، 17:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:06)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:04)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآمـ =)

سـلـآم جـیـگـر ._.

هـرویـیـن (:

ژلـوفـن ._.

بـروفـن -_-

اسکی

اسنوبورد 

پاتیناژ

سپاس شده توسط esiesi ، Silver Sun ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 17:08)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:07)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:05)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر با مروا حرف زدم من :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/8ilcntc9w50sp3d5yep3.png
چی بگم والا :N56:
دوست اصد دیگر (:
یه ساعت نشده رفته دلم براش تنگید .-.*
خوش بحال مروا
دل هیشکی واسه ما تنگ نمیشه p336

سپاس شده توسط esiesi ، Silver Sun ، # αпGεʟ

سـلـآمـ =)

سـلـآم جـیـگـر ._.

هـرویـیـن (:

ژلـوفـن ._.

بـروفـن -_-
چه خبرا ویتامینه
A
B
P
T
KH
C
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 17:10)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:04)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:02)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:00)ایAiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 16:55)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ خواستگاریمو پس میگریم …
اسب سفید ندارم …
خر قهوه ای دارم -_-

نه من اسب سفید دارم |:

اسـب سـفـیـد نـمـیـخـوآد :|

کـی بـنـز سـفـیـد دآره ؟ ._.

آرش خیلی خرپوله :|
هر ماشینی بخواد میخره .-.

:> LOL

ایـنـم فـهـمـیـد -_-

(21-09-2015، 17:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآمـ =)

سـلـآم جـیـگـر ._.

هـرویـیـن (:

ژلـوفـن ._.

بـروفـن -_-

اسکی

اسنوبورد 

پاتیناژ

من هم شوهر غزلم ، هم رفیقِ آرش :|
میخوای ندونم آیا ؟ :|
+
والا :|
 سپاس شده توسط Silver Sun ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 17:08)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:07)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 17:05)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر با مروا حرف زدم من :|

http://8pic.ir/images/8ilcntc9w50sp3d5yep3.png
چی بگم والا :N56:
دوست اصد دیگر (:
یه ساعت نشده رفته دلم براش تنگید .-.*

(21-09-2015، 17:07)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم زحمتتون شده فرش قرمز پهن کردین زیر پام|:
سلام ^_^

سلام پارمیدا^_^
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ×ИамеLеsS×
سلام ملیکــــــا (:

سپاس شده توسط # αпGεʟ
(21-09-2015، 17:12)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآمـ =)

سـلـآم جـیـگـر ._.

هـرویـیـن (:

ژلـوفـن ._.

بـروفـن -_-
چه خبرا ویتامینه
A
B
P
T
KH
C

سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان