امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

پر نفوذ ترین مدیر ازمایشی؟._. 
ایمانD:
 سپاس شده توسط esiesi
آگهی
من برم بدرود همگی 

(21-09-2015، 1:10)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرش منو ب چیز خوردن انداختید -_-
عاغا من گ* خوردم نباس علاقم رو به فیلم دیدن اینجوری نشون میدادم -_-
مث که تو این چیزا خوب واردید آ :|
من الان فقد دهنم وا مونده ._.
یکم مراعات کنید !
من آدمم !
یک موجود کاملا غیر منحرف !
شما منحرفا به چه حقی منو مسخره میکنید ؟  aah
بیام بزنمتون ؟ >_<
چن سالته ؟
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 135
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، esiesi ، Interstellar
(21-09-2015، 1:10)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 1:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 1:03)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 1:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:57)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود -_-

سپیده ؟
15 
مشهد ؟
محله ا.ه ؟

:777777
آماااار 

14 نه 15 :|

(21-09-2015، 0:59)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:58)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحثتون از پهنا تو حلقم:|

Sufy eshqam ^_^

بلی؟:|
1 سال همش :|
+
فقط فرار کن 
فرررررررررراااااااااارررررررررررر
چرا فرار حالا؟:| 

از دست علی سام وان 
الان مُختو میزنه فرار کن

(21-09-2015، 1:10)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم مراعات کنید !
من آدمم !
بیام بزنمتون ؟ >_<
نه نیا ..... ما هم یه زمان مث تو بودیم ... چه دوره ای بود
 سپاس شده توسط sufiy ، Aiden Pearce
(21-09-2015، 1:09)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| mikhamt hata a ro shalvaram :V

حرف زدنت از پهنا تو حلقم :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، esiesi

یکم مراعات کنید !
من آدمم !
شما منحرفا به چه حقی منو مسخره میکنید ؟ aah
بیام بزنمتون ؟ >_<

باشه حالا چرا گریه میکنی:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بترسین از من-_-
بگرخین‌-_-
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، omidkaqaz ، esiesi
(21-09-2015، 1:12)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 1:09)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| mikhamt hata a ro shalvaram :V

حرف زدنت از پهنا تو حلقم :v
Jon jon omad :V aaa kon bre ta halqet :V
 سپاس شده توسط esiesi ، sufiy
(21-09-2015، 1:10)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادول گلبی از ریونکلا -_-
اگه بچه ی خوبی باشی -.-
حرف هست -_-
دانش آموز سال اولی اقای اس اس از هافلپاف -_-
قبوله -_-
چون استعداد معجون سازی داری بهت اجازه میدم پروفسوره من باشی -.-
[ البته استعداد که .. D: ]
منم دانش اموز خوبیم -_-
قول میدم تو کلاسای دیگه کمکت کنم -_-
من یه ریونکلایی هستم -.-
هوش سرشار بزرگترین نعمت ما جادوگرای ریونکلاییه !  Sleepy
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط esiesi
(21-09-2015، 1:10)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 1:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 1:03)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 1:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:57)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود -_-

سپیده ؟
15 
مشهد ؟
محله ا.ه ؟

آماااار 

(21-09-2015، 0:59)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 0:58)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحثتون از پهنا تو حلقم:|

Sufy eshqam ^_^

+
فقط فرار کن 
علی ...
زده بالا 
فرار کن 
نپرس
فرار کن

یکم مراعات کنید !
من آدمم !
بیام بزنمتون ؟ >_<

واااااااااااااای  کلن بیخیال شو شادی :|
هر دفه داری بدترش میکنی :|
انقد سوتی ندهههه -_-

اینا همه سوتیِ جدیده :|
 سپاس شده توسط sufiy ، bOoOoOy ، Jack Daniel'ѕ
(21-09-2015، 1:12)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپیده ؟
15 
مشهد ؟
محله ا.ه ؟

آماااار 

Sufy eshqam ^_^

+
فقط فرار کن 

از دست علی سام وان 
الان مُختو میزنه فرار کن

یکم مراعات کنید !
من آدمم !
بیام بزنمتون ؟ >_<
نه نیا ..... ما هم یه زمان مث تو بودیم ... چه دوره ای بود

من مخ دارم که بزنه؟=|
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان