21-09-2015، 0:37
(21-09-2015، 0:35)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.Parmida ba mn dos bod ._.*
(21-09-2015، 0:27)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دهنت سرویسسسسسس
:| aqa didi chjori bos mikrd janbazaro...?!:|
enga zeydeshe :V
(21-09-2015، 0:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شادول گلبی :>
سلام ..
بالاخره فیلمم رو دیدم
خیلی طول کشید ولی لامصب :|
(21-09-2015، 0:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|:
من و امیر و احسان و علی 1 و علی 2 و علی3 پسران در حال حاضر گ.ا
شادی و پارمیدا و گندم دختران در حال حاضر گ.ا
6تا پسر
3تا دختر
گندم ک حریف تمرینی منه تو منطق
شادول گلبی شاگردمه .-.
پارمیدا دوست زنمه
کسی نزدیک نشه :viki:
(21-09-2015، 0:28)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرحله ی 6ـو ترجمه کردم ولی هرکار میکنم درست نمیشه
(20-09-2015، 21:54)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه چیزایی چه چیزایی آقای اسی اسی ؟ :V
شادول گلبی :>
شاگرد ریونکلایی من .-.
ی چیزایی دارم از معجون سازی کشف میکنم ._.#
بگو که جونم داره ب لبم میاد .-.
خانومِ شادول گلبی
(21-09-2015، 0:28)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به به به
بنده احمدی نژاد هستم :|
دُکی قلابی :>
د-وث اسهال خونی داشتی تو :|
(21-09-2015، 0:29)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی خالصانه
از ته قلب میگم:|
من بهمتون چشم دارم-_-
خیلی هم هیز وار.____.
تا نفس میکشی می-نمت :|
و تو همچنان تنفس کن عششششششششششششششششششششششقم :7777
Ki ba mn nbode..?!:|