20-09-2015، 15:10
(20-09-2015، 15:07)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حیف عشقی ک من ب تو داشتم..حیف اون همه مدت ک ب پات ریختم -_- برو گمشو..
(20-09-2015، 15:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 15:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 15:03)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 15:01)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو دیه نمیخوامت -_-
هیچی بابا...همه باهام بد شدن...چون اقای خوشتیپ ک اصن معلوم نی کی هس بهشون توهین کرده...اونوقت اینا گردن من افتادن...ب پیر ب پیغمبر من اصن نمیشناسمش..نمیدونم قضیه چیه....خو یکی بگه ک چی شد ک اون بهشون توهین کرد.؟//..مگه بچه ها چی گفتن ک این فش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
:v
ااااااااااااااااااااااااه...خو مگه چیکار کردم"؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
T-T
**لیس با خودت آوردی -_-
ما با --لیس جماعت بیگانه ایم -_-
اوووووووووووف...ب خدا من اصن نمیشناسمش.....چرا انقد همه عذابم میدین......
خسته شدم.....من اونو نمیشناسم.....
:v