امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

(20-09-2015، 14:54)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:52)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:47)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووو هلــی اومده سلام عخـشم

چطوری عزیزم؟"

خوبم خواهر....
چه خبــر؟

هیچی بابا...همه باهام بد شدن...چون اقای خوشتیپ ک اصن معلوم نی کی هس بهشون توهین کرده...اونوقت اینا گردن من افتادن...ب پیر ب پیغمبر من اصن نمیشناسمش..نمیدونم قضیه چیه....خو یکی بگه ک چی شد ک اون بهشون توهین کرد.؟//..مگه بچه ها چی گفتن ک این فش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=245252

در نظرسنجی شرکت کنید
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ
(20-09-2015، 15:01)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:54)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:52)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:47)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری عزیزم؟"

خوبم خواهر....
چه خبــر؟

هیچی بابا...همه باهام بد شدن...چون اقای خوشتیپ ک اصن معلوم نی کی هس بهشون توهین کرده...اونوقت اینا گردن من افتادن...ب پیر ب پیغمبر من اصن نمیشناسمش..نمیدونم قضیه چیه....خو یکی بگه ک چی شد ک اون بهشون توهین کرد.؟//..مگه بچه ها چی گفتن ک این فش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برو دیه نمیخوامت -_-

:v
 سپاس شده توسط هلی ، # αпGεʟ ، esiesi ، ÆҐÆŠĦ
(20-09-2015، 15:01)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:58)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان که دارم فک میکنم میبینم کل بچه های فلش بیان کیفش بیشتره کلیم خوش میذگره  O__o

گروهی ؟ o_O
:77777

ژآن زژآآآآنننن
چ خوش اشتها :|
بخاطر امنیت بیش تر گفتم =|

بچه ها فعلا برم با مامانم بیرون
بای
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ
(20-09-2015، 15:03)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 15:01)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری عزیزم؟"

خوبم خواهر....
چه خبــر؟

برو دیه نمیخوامت -_-

ااااااااااااااااااااااااه...خو مگه چیکار کردم"؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
T-T
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/388880-226.jpg
اخرین عکس سربازی ک میخواس بره پیش پدرش.ولی رفت پیش خدا.
روحشون شاد
 سپاس شده توسط esiesi
(20-09-2015، 15:03)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 15:01)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:58)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان که دارم فک میکنم میبینم کل بچه های فلش بیان کیفش بیشتره کلیم خوش میذگره  O__o

گروهی ؟ o_O
:77777

ژآن زژآآآآنننن
چ خوش اشتها :|
بخاطر امنیت بیش تر گفتم =|

بچه ها فعلا برم با مامانم بیرون
بای
رفت چیز توت فرنگی بخره :v
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، esiesi
LOL :>>
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ
خود اصلم شاه رگ :|
استاد :| اسطوره :|
 سپاس شده توسط esiesi ، bOoOoOy ، ÆҐÆŠĦ
(20-09-2015، 15:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 15:03)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری عزیزم؟"

خوبم خواهر....
چه خبــر؟

برو دیه نمیخوامت -_-

T-T

دیه دوست ندارم -_- تو اونی ک میخواسم نبودی..برو با همون خوشتیپه -_-

سپاس شده توسط esiesi ، ÆҐÆŠĦ ، هلی
(20-09-2015، 15:04)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 15:03)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری عزیزم؟"

خوبم خواهر....
چه خبــر؟

برو دیه نمیخوامت -_-

T-T

**لیس با خودت آوردی -_-
ما با --لیس جماعت بیگانه ایم -_- 
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 90
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، هلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان