امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

(20-09-2015، 14:52)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:47)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووو هلــی اومده سلام عخـشم

چطوری عزیزم؟"

خوبم خواهر....
چه خبــر؟
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 89

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ ، هلی
آگهی
(20-09-2015، 14:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:46)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:45)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:43)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:41)*melanie* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
یه سوال جالب ...شما چطوری نوشته هاتون رو کش میدید؟
....

ممد ممد گوزو 
 ممد ممد گوزو 
عملیات فید شرو شد :|
با صدای گوزِ ممد 
یا خشتکِ مرلین :|

حمله به تُنگِ یه وزنه راحت یا :|
بابا اسمش یه چی دیگس من یه وزنه راحت یاگفتم که رمزی باشه -_-
سارا میدونه چیه :V
ممد گوزو ام اسم یه برند کان--مه :|
تو جنگ اسم تکاوری آمریکاییه :777

(20-09-2015، 14:48)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما :| ینی منو تو :|| دکتر بازی :v انقد خوووبه ^_^

دریوزگیِ م*م*ه :|

* دریوزگی ینی گدایی :|
اون اسم ماهیمم اسم روسیه :|

Юрий
:|

سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، esiesi
(20-09-2015، 14:54)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:48)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:47)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:39)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:36)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنم من جدیدا خیلی دلم درد میگیره دیشب نتونستم خوب بخوابم کلا خوابمم به هم ریخته نمیدونم برا مهر چیکار کنم =//////
حال و حوصله هیچ کاری رم ندارم عین جغد نشستم پای گوشی از صب تا شب =(

درسا ^_^*

نمیشناسم :|

خو بیا خونه ما باهم بازی کنیم ^_^ خسته میشی خوابت میبره :|

(20-09-2015، 14:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربریشو بگو شاید بشناسم .-.
+
اتفاقا ایده آله 
تو خیلی خری :|
یا 85ِ کبیر
نام کاربریش عج وجقه :|

ن چون طعمه 70 کشیدم میگم عالیه ^_^
باشه ادرس بده بیام اما من از ما منظورتو نفهمیدما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(20-09-2015، 14:47)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیـگـه رفـتـیـم 87 -_-

بازم ویرایش :| خو از بس میزنی کور شدیییی :v
باشه ولی صنمم بیاد =)
من خیلی بدون اون تنها میشم =///
ژوووون صنم فیلم بگیره :v
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ ، esiesi
(20-09-2015، 14:54)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:47)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:39)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:36)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنم من جدیدا خیلی دلم درد میگیره دیشب نتونستم خوب بخوابم کلا خوابمم به هم ریخته نمیدونم برا مهر چیکار کنم =//////
حال و حوصله هیچ کاری رم ندارم عین جغد نشستم پای گوشی از صب تا شب =(

درسا ^_^*

(20-09-2015، 14:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربریشو بگو شاید بشناسم .-.
+
اتفاقا ایده آله 
تو خیلی خری :|
یا 85ِ کبیر

(20-09-2015، 14:47)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیـگـه رفـتـیـم 87 -_-

باشه ولی صنمم بیاد =)

مـن هـیـچ جـآ نـمـیـآم :|||
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ
عاغا من دیگ برم ..
همتون سپاس بدین :|
یعنی میشه امروز سپاسام ب 20000 برسن ؟ ((:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ ، Medusa ، bOoOoOy ، esiesi
(20-09-2015، 14:56)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا من دیگ برم ..
همتون سپاس بدین :|
یعنی میشه امروز سپاسام ب 20000 برسن ؟ ((:
میرم اصن مطلباتو سپاس بدم ._.

سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Apathetic
[ιяяesιsтιвLe]

باشه ولی صنمم بیاد =)

دیـوزگـی لـآیـک ؟؟؟

saniix._
[/quote]

دو به یک ؟ :|
پس من چی ؟ :77777
+
صنم بی سواد :|
دریوزگی :|
نه دیوزگی :|
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ
(20-09-2015، 14:55)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسا ^_^*

دیـگـه رفـتـیـم 87 -_-

باشه ولی صنمم بیاد =)
الان که دارم فک میکنم میبینم کل بچه های فلش بیان کیفش بیشتره کلیم خوش میذگره O__o

(20-09-2015، 14:56)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسا ^_^*

دیـگـه رفـتـیـم 87 -_-

باشه ولی صنمم بیاد =)

مـن هـیـچ جـآ نـمـیـآم :|||
یکی ندونه انگار من راستی راستی میخوام برم ولی صنم بیا خونمون مهر بیاد کم همو میبینیم =(
 سپاس شده توسط Medusa ، bOoOoOy ، esiesi ، ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ
(20-09-2015، 14:58)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:55)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیـگـه رفـتـیـم 87 -_-

باشه ولی صنمم بیاد =)
الان که دارم فک میکنم میبینم کل بچه های فلش بیان کیفش بیشتره کلیم خوش میذگره O__o
گروهیییی خیلی حال میده ^_^
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(20-09-2015، 14:58)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان که دارم فک میکنم میبینم کل بچه های فلش بیان کیفش بیشتره کلیم خوش میذگره  O__o

گروهی ؟ o_O
:77777

ژآن زژآآآآنننن
چ خوش اشتها :|
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان