امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

(20-09-2015، 14:28)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مای دیر..؟!:||عزیزته..؟!:|||
:|
من دیگه حرفی ندارم .
یه مای دیر گفتن یعنی عزیزمه ؟ =|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، bOoOoOy ، ÆҐÆŠĦ ، sober
آگهی
(20-09-2015، 14:34)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:32)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:31)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاری هانیه سلام میرسونه -_-* 

:| شماها چقد دوست بودید باهم..من خرابش کردم :vفرض کن عشقت با خواهرت دوس بود..ینی چی اخه :v

زرنزن من عشق تونبودمونیستمو نخواهم بود
+
ازطرف منم بش سلام برسون

بودی :| الان ک نیسی
فائزه بود من نبودم ._.
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 85

سپاس شده توسط bOoOoOy ، ÆҐÆŠĦ ، sober
(20-09-2015، 14:30)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:28)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:26)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:23)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:21)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینطور داری نمک میریزیا..

منظورش تو نبودی ماهان :|
منظورش (یه وزنه راحت یا) بود :|
* اسم ماهیِ پارمیداس :|

هـــــــــــی دلم برا ممد گوزو تنگ شده  Sad 25r30
یه وزنه راحت یا رمزی اسمش :|
رمزی حرفیدم :|||

ممد گوزو ام اسم تکاوری بود :|
بمیری احسان انقدر خندیدم مامانم شک کرد 25r30
والا ب قرآن :|

بیسیم میزدم بش 
ممد گوزو . ممد گوزو به گوشم
بیا بگوز بعدش بر×ین تو پوشه م :|
:7777
یا داد میزدم ممد ممد گوزو :| ممد ممد گوزو 
عملیات فید شرو شد :|
با صدای گوزِ ممد 
یا خشتکِ مرلین :|
:777 
(20-09-2015، 14:31)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| شماها چقد دوست بودید باهم..من خرابش کردم :vفرض کن عشقت با خواهرت دوس بود..ینی چی اخه :v

کدوم هانیه ؟ :|
12 تا هانیه تو فلش داشتیم :|
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ ، sober
(20-09-2015، 14:33)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:28)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام =)))

عـشـقـم ^_^*
صنم من جدیدا خیلی دلم درد میگیره دیشب نتونستم خوب بخوابم کلا خوابمم به هم ریخته نمیدونم برا مهر چیکار کنم =//////
حال و حوصله هیچ کاری رم ندارم عین جغد نشستم پای گوشی از صب تا شب =(
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Medusa ، # αпGεʟ ، sober
صـفـه ی 85 :||
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ ، sober
(20-09-2015، 14:34)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:34)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:32)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرنزن من عشق تونبودمونیستمو نخواهم بود
+
ازطرف منم بش سلام برسون

بودی :| الان ک نیسی
فائزه بود من نبودم ._.
دوتاتون بودید :|||

+
احسان نمیشناسی :|

+شادی خو من معنی کردم فقط :||

(20-09-2015، 14:36)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| گندس :v

من 70 دوس دارم ^_^*
 سپاس شده توسط esiesi ، ÆҐÆŠĦ ، Medusa ، # αпGεʟ ، sober
(20-09-2015، 14:36)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:33)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:28)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام =)))

عـشـقـم ^_^*
صنم من جدیدا خیلی دلم درد میگیره دیشب نتونستم خوب بخوابم کلا خوابمم به هم ریخته نمیدونم برا مهر چیکار کنم =//////

چـیـزی شـآیـد ؟ :|

مـگـه جـُغـد مـیـشـیـنـه پـآی گـوشـی ؟ :|

چ شـیـک شـُدن جـُغـدآ :|
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ
(20-09-2015، 14:37)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

(20-09-2015، 14:36)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 70 دوس دارم ^_^*

نام کاربریشو بگو شاید بشناسم .-.
+
اتفاقا ایده آله 
تو خیلی خری :|
یا 85ِ کبیر
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، # αпGεʟ ، sober
(20-09-2015، 14:36)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام =)))

عـشـقـم ^_^*

درسا ^_^*

نمیشناسم :|

خو بیا خونه ما باهم بازی کنیم ^_^ خسته میشی خوابت میبره :|

(20-09-2015، 14:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 14:37)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

(20-09-2015، 14:36)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 70 دوس دارم ^_^*

نام کاربریشو بگو شاید بشناسم .-.
+
اتفاقا ایده آله 
تو خیلی خری :|
یا 85ِ کبیر
نام کاربریش عج وجقه :|

ن چون طعمه 70 کشیدم میگم عالیه ^_^
 سپاس شده توسط esiesi ، ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ ، sober
سلام
یه سوال جالب ...شما چطوری نوشته هاتون رو کش میدید؟

سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان