20-09-2015، 14:09
(20-09-2015، 14:08)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوشگلم شما تو باغ نیسی ^_^* واست تعریف کنم..؟!:|
(20-09-2015، 14:06)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-09-2015، 14:05)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رای واسه ثابت شدنو من دادم ._.* یادت نی Navisa.
(20-09-2015، 14:02)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یادم نمیاد شمارو ..
(20-09-2015، 13:59)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم مدیر بودم با کنار رفتن من میانگین اومد پایین :| امیر لوم داد -_-*
یه دو سه نفر موندیم تو مدیریت ماهم بریم میانگین سنی مدیریت میشه 12 !
بعد وضعیت همین میشه بچه 11 ساله از سر حسودی / لجبازی / دعوا / .. یا میاد اخطار میده یا هروز بهونه میاره یا همرو محروم میکنه !
اون موقع فلش جذاب میشه .. تو فکر پول نباش باو اون پیشکش !
اگع هنوز بخاطر استفاده از اکانت مدیریت خوشحالی میتونم بن دائمت کنم (((: